Servicemindet Partnersupporter til FDM Fordelsprogram, deltid

Brænder du for yde en fantastisk service, og vil du give vores nye fordelspartnere en god og effektiv onboarding, så de kommer flyvende fra start og hurtig oplever værdien i fordelsprogrammet? Trives du tilmed at have penalhuset i orden og arbejde med lister, strukturer og systemer? Så er det dig der skal søge vores deltidsstilling som Partnersupport til FDM Fordelsprogram.
Partnersupporter

FDM Fordelsprogram er i disse år i rivende udvikling og vækst, og derfor står vi overfor, at skulle tage imod rigtig mange nye og spændende partnere, som har takket ja tak til at blive en del af FDM Fordelsprogram. Og vi har brug for din hjælp til at sikre, at det sker så effektivt og godt som muligt.

Som Partnersupporter hos FDM bliver din fornemmeste opgave at sikre, at nye partnere bliver onboardet effektivt og godt. Det bliver således din opgave, at sikre, at opstarten går så gnidningsfrit som muligt, så både vores medlemmer og vores partnere oplever værdi af samarbejdet hurtigst muligt. Du kommer derfor til at være i berøring med mange partnere, hvor det er din opgave at hjælpe dem godt i gang med diverse supportopgaver.

Som Partnersupporter indgår du i vores Fordelsprogramteam, som udover dig består af en Partnerkoordinator og Områdechef. Det forventes, at du er selvkørende, men der vil også være rig mulighed for sparring og koordinering i teamet.

Om jobbet

Stillingen er en deltidsstilling på ca. 14-21 timer om ugen og løber fra primo 2022 og 6 måneder frem, evt. med mulighed for forlængelse.

Som Partnersupporter i FDM vil du have to primære opgaver:

Onboarding af nye partnere

 • Velkomst og support i forbindelse med opstart
 • Udsendelse af materiale til ny partner
 • Oprette ny partner i interne systemer
 • Support i forbindelse med betalingskort indløser

Salgsopfølgning på leads fra kampagner

 • Kontakt med potentielle nye partnere
 • Afdække potentielle spørgsmål og lukke aftalen
 • Udsendelse af aftaler

Om dig

Vi ser gerne, at du har god systemforståelse og ikke er bange for at række ud til nye potentielle partnere. Men det er ikke afgørende for os hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har, eller hvor mange års erfaring du har – du kan også være under uddannelse eller helt nyuddannet. Det vigtigste for os er, at du har de rette personlige kvalifikationer til opgaven, og at du motiveres af at give vores partnere en god onboarding:

 • Du er tillidsvækkende og troværdig
 • Du er servicemindet, samarbejdende og imødekommende
 • Du er en god formidler, der evner, at samarbejde og kommunikere konstruktivt med både store og mindre partnere
 • Du arbejder systematisk og struktureret
 • Du trives med systemer, rutiner og sætter en ære i at understøtte drift

Om afdelingen

Du bliver en del af vores afdeling Produkt og Partnere, hvor der sidder 4 Områdechefer med hver deres område, herunder fordelsprogram, forsikring, retail og EV/PHEV.
I afdelingen er vi kendetegnet af en høj entusiasme, passion og faglighed på hver vores område
. Vi er alle forretningsorienteret og hverdagen er præget af, at vi er sat i verden for at skabe værdi. Tonen imellem os er uformel, humøret er højt og vi glæder os til at få dig som ny kollega.

Vi tilbyder

I FDM bliver du en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, som spænder over jurister, journalister, lobbyister, rejsespecialister, kundeservicemedarbejdere, teknikere og mekanikere for ikke at nævne de kommercielle roller og klassiske stabsfunktioner. Fælles for os alle er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer.

Som arbejdsplads vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt helbredsforsikring. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores personaleforening FDM Team, som løbende afholder medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngbys centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe, og vores køkken, der sørger for varieret mad til frokost.

Yderligere information

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores Områdechef for Fordelsprogram Hans Henrik Langkilde på tlf.: 45 27 09 42.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest.

Om os

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 260.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.