SoMe-specialist med stærke videokompetencer

Kan du tage udgangspunkt i brugernes behov på de sociale medier og andre digitale platforme? Har du et højt servicegen og en god visuel og digital forståelse? Og kan du producere video og måske endda podcast, så har vi en spændende stilling på FDMs hovedkontor i Lyngby.
SoMe-specialist

Om jobbet

Du får et stort ansvar for FDMs kommunikation udadtil, og du skal være med til at sikre, at vores mål om høj tilgængelighed og professionel kommunikation altid er i fokus. Som repræsentant for Danmarks største forbrugerorganisation med 254.000 medlemmer er du med til at præge den aktuelle trafikdebat og rådgive danske bilister på de sociale medier.

Din dagligdag vil være præget af, at FDM er en arbejdsplads med meget viden. Derfor vil du have mange kontaktflader på tværs af organisationen og med brugerne. Du kommer til at indgå i et kreativt redaktionelt fællesskab, hvor fokus vil være på løbende at forbedre og udvikle vores interne og eksterne kommunikation, så den understøtter FDMs digitale vidensformidling. Du vil få flere kollegaer med både kommunikative og grafiske kompetencer, men du skal også kunne søge inspiration i dit eget netværk. Du kommer til at referere til FDMs kommunikationschef.

Dine primære opgaver vil være at:

  • Understøtte og videreudvikle FDMs kommunikation på de sociale medier
  • Producere digitalt indhold – herunder video til FDMs platforme
  • Få indhold i spil på digitale platforme
  • Hjælpe og servicere vores brugere på de sociale medier
  • Overvåge, måle, evaluere og optimere indhold og kommunikation

Vi forventer, at du har en kommunikativ baggrund med en god forståelse for SoMe samt kommunikation og kan dokumentere dine resultater. Du har praktisk erfaring med at drive en brugerdrevet SoMe-indsats. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med video og et plus, hvis du har erfaring med podcast.

Om dig

Du tænker digitalt med udgangspunkt i brugernes behov, og du er i stand til at understøtte FDMs digitale interessevaretagelse og forretningsmål. Du følger de digitale medietendenser og forstår at tilpasse dig til de nye krav. Du har en god nyhedsnæse, har blik for godt organisk indhold og er en god formidler. Du er vant til at arbejde i Facebook Business Manager og kan lave målrettede opslag og bruge data samt viden fra tidligere SoMe-indsatser til at optimere din kommunikation. Vi forventer, at du har en stærk visuel forståelse, er teknisk skarp og kan skabe kortere videoer eller simple infografikker, der understøtter kommunikationen. Derfor er det også en fordel, hvis du kan betjene et videokamera og arbejde i fx Premiere Pro og After Effects.

Som person er du visionær, fleksibel og idérig og i stand til følge op på data og mål. Du har fokus på detaljer og sætter en ære i altid at levere høj kvalitet og yde god kundeservice. Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner, kan styre opgaver, tage selvstændige initiativer og tackle korte deadlines. Desuden er det en selvfølge, at du dagligt følger med i medierne og kan sætte dig ind i bilisternes hverdag.

Nogle af de kompetencer, som vi især kigger efter, er: 

  • Du kan navigere i Business Manager på administratorniveau
  • Du er serviceorienteret og imødekommende
  • Du er opsøgende og god til at skabe relationer og samarbejde på tværs
  • Du kan hurtigt fange en idé og kan tænke den rundt i forskellige digitale kanaler
  • Du er fagligt nysgerrig og har mod på at arbejde med andre digitale medieformer fx video/podcast

FDM som arbejdsplads

Du bliver en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø. Fælles for os alle er, at vi er passionerede omkring mobilitet, drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel og humøret som regel højt. Der er en stor grad af frihed under ansvar i forhold til udførelse af opgaver, og vi lægger stor vægt på videndeling og at skabe resultater i fællesskab.

I FDM vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt sundhedsforsikring. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, der giver gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM travel. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores medarbejderforening FDM Team, som løbende afholder arrangementer, spiller fodbold og giver adgang til vores motionsrum.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngbys centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe, lækkert morgenbrød og varieret mad til frokost fra vores køkken.


Yderligere information

Vi forventer, at du kan starte senest 1. juli, men gerne før, og kalder løbende til samtale. Hvis du er interesseret i jobbet, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Barbara Borre Lange på 45270701.


Om FDM
FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er knap 300 medarbejdere fordelt på 28 adresser i hele landet.

FDM er med 254.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden, og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.