Studentermedhjælper til FDM’s webshop

Brænder du for at nørde med sprog og vil du gerne lære, bidrage og dygtiggøre dig indenfor content og SEO-verdenen? Leder du efter et studiejob hvor du kan få stort ansvar, komme tæt på e-commerce og hvor der er højt til loftet og stor tillid til dig? Så er det dig der skal søge vores nye studentermedhjælperstilling til FDM’s webshop.
Studentermedhjælper

FDM’s webshop er i vækst, og vi er i disse år i gang med at udvikle vores webshop så den er mere for flere. Derfor står vi overfor en masse spændende muligheder, som vi har brug for din hjælp til at gribe og forfølge.

Om stillingen

Som studentermedhjælper til FDM er det din fornemmeste opgave at løfte den organiske trafik på vores webshop, ved at arbejde med produkteksterne på webshoppen. Det er vigtigt, at du synes det er sjovt at arbejde med den samme tekst igen og igen, og at du samtidig kan arbejde i excel, overskue meget data og sætte struktur og orden i det.

Dine opgaver vil primært være:

 • Skrive og omskrive produkttekster
 • Rette billeder
 • SEO-optimering gennem:
  Søgeordsanalyser
  Metabeskrivelser
  Alt-tekster

Om dig

Vi søger dig der er ved at uddanne dig indenfor kommunikation, markedsføring eller lign. og som er nysgerrig på SEO, hjemmesider, e-commerce og tekstproduktion. Derudover ser vi meget gerne, at du:

 • Har flair for kommunikation, skriver fejlfrit dansk og har styr på din grammatik
 • Har teknisk flair
 • Arbejder systematisk og struktureret
 • Arbejder selvstændigt og effektivt
 • Er detaljeorienteret og nysgerrig
 • Er mødestabil, ansvarsfuld og pligtopfyldende
 • Er positiv og løsningsorienteret

Vi tilbyder

Du tilbydes et studiejob, hvor du har stor mulighed for at dygtiggøre dig indenfor en lang række discipliner, og hvor du kan få konkret og værdifuld erfaring med dig på vejen.
Det forventes, at du er selvkørende, men der vil også være rig mulighed for sparring og koordinering i teamet. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi har let til et grin og en uformel tone – og så glæder vi os til at få en ny kollega i dig.

Du vil opleve varierede arbejdsopgaver og du vil få selvstændigt ansvar. Samtidig vil du få mulighed for selv at præge din opgaveløsning, og vi tilgodeser også dit studie og eksamensperioder. Som udgangspunkt forestiller vi os, at du er hos os 2 gange om ugen, i alt ca. 12-16 timer om ugen.  

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngbys centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe og vores køkken, der sørger for varieret mad til frokost.

Yderligere information

Vi forventer ansættelse hurtigst muligt og behandler ansøgningerne løbende, så vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi kun modtager ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Områdechef for Retail Flemming Søndergaard på 21 14 47 38.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning, som skal indeholde en motiveret ansøgning og CV.

Om FDM

FDM varetager bilisternes interesser og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er knap 300 medarbejdere fordelt på 26 adresser i hele landet.

FDM er med 260.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager om biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden, og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.

Læs mere om FDM på www.fdm.dk