Tekstforfatter med flair for koncepter

Har du stor erfaring med at lave koncepter, der begejstrer og engagerer modtagerne? Bobler du over med gode ideer og kan lide at se dem rullet ud på mange touch points? Drømmer du om de gode kundeoplevelser og forstår du, at det kræver relevant kommunikation, hvis man skal igennem med sine budskaber? Så er du måske lige den, vi søger til afdelingen for Fastholdelse og CRM på vores hovedkontor i Lyngby.
Tekstforfatter med flair for koncepter

Fastholdelse og CRM har ansvar for aktivering og fastholdelse af vores 235.000 medlemmer. Vi arbejder ud fra en kundeorienteret tilgang og på at styrke medlemmets relation til os. Medlemmerne skal ikke bare kende os. De skal være glade og engagerede. Og her spiller du en vigtig rolle. Data er også en stor del af vores hverdag og vi tror på, at det er gennem samspillet mellem data og kommunikation, at vi når vores mål. 

Om jobbet
Du bliver ansvarlig for at udtænke stærke koncepter og skabe en rød tråd i vores måde at fortælle om medlemskabet på over for vores medlemmer. Du forstår, at ikke alle er ens og er god til at målrette din kommunikation efter den enkeltes behov og adfærd. Du sikrer, at medlemmerne kender til FDM samt forstår og bruger deres medlemskab. Sagt med andre ord skal du være med til at højne den oplevede værdi blandt medlemmerne. 

Jobbet består af:

•    Udtænke koncepter og kampagner
•    Lave content til digitale og analoge kanaler
•    Lave medlemscases med fokus på medlemskabets fordele 
•    Lave intern kommunikation omkring nye medlemsfordele
•    Være med til at forme en visuel retning for vores medlemskommunikation

Om dig
Du har højst sandsynlig arbejdet på et reklamebureau i nogle år eller lavet spandevis af kundekommunikation i en virksomhed. 

Derudover forventer vi at:

•    Du er meget kreativ og er god til at udtænke koncepter, der fænger og engagerer
•    Du forstår vigtigheden af ikke kun at tale til hjernen, men også til hjertet
•    Du kan lide at sparre med andre og tror på at vi sammen laver bedre løsninger
•    Du er god til at samarbejde og få relevante kollegaer med i loopet
•    Du kan udvikle og målrette kommunikation på baggrund af målgrupper samt data og indsigter
•    Du har erfaring med at lave kommunikation, der aktiverer og fastholder kunder/medlemmer

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et job inden for et område i rivende udvikling og som derfor vil byde på mange spændende udfordringer. 

Du bliver en del af et stærkt og meget bredt fagligt miljø. Fælles for os er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel og humøret højt. Der er en stor grad af frihed under ansvar i forhold til udførelse af opgaver, og vi lægger stor vægt på videndeling og på at skabe resultater i fællesskab. 

I FDM vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt sundhedsforsikring. 

Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, der giver gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM travel. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i FDM Team, som løbende afholder bl.a. medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum. 

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe, og vores køkken sørger for at der er varieret mad til frokost. 

Se mere om hvordan det er at arbejde hos FDM her

Yderligere information
Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Chef for CRM og Marketing Automation, Rikke Steger på tlf.nr.:  27 79 82 52.

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler derfor ansøgningerne løbende og glæder os meget til at modtage din.