Testassistent til FDMs testcenter i Holstebro

Har du en baggrund som automekaniker, kunne du tænke dig et alsidigt job og at blive en del af en dynamisk organisation, hvor kvalitet og service er i højsædet? - Så søger vi en ny medarbejder til vores testcenter i Holstebro.
Testassistent til FDMs testcenter i Holstebro

FDM Test & Bilsyn dækker 21 testcentre over hele landet og beskæftiger 53 testassistenter. Vores primære produkt er brugtbiltest som laves i forbindelse med køb af bil. Syn, hjulskifte og gennemgang af leasingbiler er bare nogle af de produkter, vi også tilbyder. Dagligdagen er præget af engagement, tempo og højt humør. Vi er i gang med en spændende udvikling, hvor vi løbende effektiviserer vores arbejdsgange. Test & Bilsyn er ofte vores medlemmers første fysiske møde med FDM, så derfor er service og god rådgivning vigtigt. Fælles for os alle er, at vi er drevet af et stort engagement for at gøre en forskel for vores medlemmer.

Om jobbet

Som testassistent bliver din primære arbejdsopgave at lave test, men derudover også:

•    Syne biler i henhold til vores høje kvalitetstandard
•    Kosmetisk gennemgang af leasingbiler
•    Mekanisk test 
•    Hjulskifte
•    Salg af butiksvarer og motorvejsmærkater
•    Daglig kontakt og rådgivning af kunder/medlemmer omkring FDMs produkter og serviceydelser
•    Diverse ad hoc opgaver

Om dig
Du er uddannet automekaniker med et par års erfaring og har du en synsuddannelse et det kun et plus.
 
•    Du har erfaring med og brænder for moderne bilteknologi
•    Du har eventuelt erfaring som service- eller teknisk rådgiver
•    Du har kendskab til Bosch udstyr, som vi bruger i det daglige arbejde
•    Du er service- og salgsorienteret og kan imødekomme vores kunders forventninger
•    Du er fortrolig med IT på brugerniveau
•    Du kan arbejde selvstændigt, i perioder med mange bolde i luften

Du vil få en grundig oplæring til jobbet på vores testcenter i Holstebro.

FDM er en dynamisk organisation, hvor der løbende sker nye og spændende ting. Derfor er det vigtigt, at du er fleksibel og tager positivt imod forandringer.

Vi tilbyder
En selvstændig og udfordrende stilling, hvor der altid er nok at lave, en attraktiv løn i henhold til vores overenskomst med Dansk Metal og naturligvis løbende efteruddannelse. En del af et fagligt fællesskab med sparring med andre testassistenter på tværs af landet.

Yderligere information
Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte driftsleder Brian Uldal på tlf. 45 27 07 76 mellem kl. 8-16 på hverdage.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Læs mere om FDM på www.fdm.dk

Om FDM
FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er små 300 medarbejdere fordelt på 28 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 254.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, to køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og 4 rejsebureauer.