Testassistenter til FDMs testcenter i Roskilde, Taastrup og Vejle

Har du en baggrund som automekaniker, kunne du tænke dig et alsidigt job og vil du være en del af en dynamisk organisation, hvor kvalitet og service er i højsædet? Så er det dig der skal søge vores stilling som testassistent til vores testcenter i Roskilde, Taastrup og Vejle.
Testassistent

Som testassistent hos FDM Test og Bilsyn vil du få en dagligdag, hvor du både skal bruge dine hænder og dit hoved. Du bliver en del af et stærkt team, hvor din primære rolle vil være, at lave brugtbiltest for vores kunder og medlemmer, i forbindelse med bilkøb. Test og Bilsyn er ofte vores medlemmers første fysiske møde med FDM, og derfor er din lyst og evne til at give god service og troværdig rådgivning helt centralt. Fælles for os alle er, at vi er drevet af målsætningen om at gøre en forskel for vores medlemmer.

En alsidig stilling i et godt arbejdsmiljø

Som testassistent hos FDM vil du få et varierende og spændende arbejde. Du vil indgå i et team, som er præget af engagement, tempo og højt humør. Det forventes, at du er med til at skabe og opretholde et godt arbejdsmiljø med kollegaerne, og du vil naturligvis få en grundig oplæring til jobbet. Som testassistent bliver din primære arbejdsopgave at lave test, men derudover også:

 • Syne biler i henhold til vores høje kva­litetstandard
 • Kosmetisk gennemgang af leasingbiler
 • Mekanisk test
 • Hjulskifte
 • Salg af butiksvarer og motorvejsmærkater
 • Daglig kontakt og rådgivning af kunder/medlemmer omkring FDMs produkter og serviceydelser
 • Diverse ad-hoc opgaver

Om dig

Du er uddannet automekaniker med et par års erfaring og hvis du har en synsuddannelse, er det kun et plus men ikke et krav. Derudover ser vi meget gerne, at: 

 • Du har erfaring med og brænder for moderne bilteknologi
 • Du har eventuelt erfaring som service- eller teknisk rådgiver
 • Du er service- og salgsorienteret og kan imødekomme vores kunders og medlemmers forventninger
 • Du er fortrolig med IT på brugerniveau
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du trives i en hverdag med tempo, god energi og en uformel tone
 • Du vil få tilbudt en synsuddannelse, hvis du ikke er uddannet i forvejen

Vi tilbyder

En selvstændig og udfordrende stilling i et godt arbejdsmiljø, en attraktiv løn i henhold til vores overenskomst med Dansk Metal og naturligvis løbende efteruddannelse. Du bliver en del af et fagligt fællesskab, hvor du kan søge sparring med andre testassistenter på tværs af landet og blive klogere på jeres fælles fag.

Yderligere information

Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte driftsleder Brian Uldal på tlf. 45 27 07 76 mellem kl. 8-16 på hverdage. Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Læs mere om FDM på www.fdm.dk

Om FDM
FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 269.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.