Timelønnet indtjekker til FDMs testcenter i Horsens

Har du erfaring fra autobranchen og stor interesse for og viden om biler? Og kunne du tænke dig at blive en del af et team, hvor kvalitet og service er i højsædet? - Så søger vi en ny timelønnet medarbejder til indtjekning af leasingbiler på vores testcenter i Horsens.
Timelønnet indtjekker

Om jobbet
Grundet travlhed, søger vi efter en der kan hjælpe os med at gennemgå leasingbiler for kosmetiske skader og udfærdige en rapport til BMC Leasing. Afdelingen er betjent af en fast medarbejder i dag, men grundet travlhed, søger vi efter en der kan hjælpe til når der er travlt samt afløse i ferieperioderne.

Der er normalt meget travlt omkring månedsskifte, hvor det forventes, at der kommer til at være flest timer.  

Om dig
Du har erfaring fra autobranchen og måske en baggrund som klargøringsmand eller pladesmed, men dette er ikke et krav og vi sørger for en grundig oplæring. Vi forestiller os at:

  • Du er service- og salgsorienteret og kan imødekomme vores kunders forventninger
  • Du er fortrolig med IT på brugerniveau
  • Du kan arbejde selvstændigt i højt tempo

Vi forestiller os, at du måske studerer og har stærk viden om biler og deres udstyr, eller måske er du på efterløn eller pensionist og savner at arbejde lidt hver måned. Eller måske noget helt tredje. Det vigtigste for os er, at du er fleksibel og har interesser for biler og deres udstyr.

Vi tilbyder
En selvstændig stilling, hvor der altid er nok at lave, med dygtige kollegaer og løn i henhold til vores overenskomst med Dansk Metal.

Yderligere information
Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte driftsleder Brian Uldal på tlf. 20 22 43 28 mellem 8-16.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. 

Læs mere om FDM på www.fdm.dk

Om FDM
FDM varetager bilisternes interesser og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er knap 300 medarbejdere fordelt på 28 adresser i hele landet.

FDM er med 254.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager om biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden, og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.