Vil du være butikschef i vores nye rejsebutik i Aarhus?

Er du en rigtig god sælger og ønsker du at supplere din salgserfaring med ledelse? Eller er du allerede en dygtig leder med et solidt kendskab til rejsebranchen? Så er det måske dig der skal være butikschef for vores nye rejsebutik i Aarhus.
Butikschef

I FDM travel er vi specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om, og vi sælger individuelt pakkede kør-selv-ferier i hele verden med fokus på oplevelserne undervejs.
Vi har heldigvis travlt med at imødekomme de mange rejseønsker vi får fra vores kunder, og vi har netop åbnet en ny rejsebutik i Aarhus. Derfor søger vi en butikschef, som sammen med et team af rejsespecialister, kan skræddersy fantastiske rejseoplevelser for vores kunder.

Som butikschef har du ledelsesansvar for teamet af rejsespecialister, samtidig med, at du også selv kommer til at sælge rejser. Derfor er det vigtigt, at du også selv elsker og brænder for at sælge rejser, og at du finder det naturligt at forstå og imødekomme kundens behov og ønsker.

Du bliver en del af et engageret team og en arbejdsplads i en rivende positiv udvikling, og vi ser frem til, at du med dit smittende engagement, humør og energi kan være med til at fastholde den gode udvikling og bidrage til de høje ambitioner – vi elsker nemlig at sælge rejser, og vi vil være de bedste til hvad vi gør!

Om jobbet

Dine daglige primære opgaver bliver at gå forrest og sælge individuelt pakkede rejser og lede teamet på en motiverende og inspirerende måde. Du får ansvar for medarbejderne i butikken, for det daglige salg og kundepleje samt opfølgning på disse ansvarsområder.

Teamet i Aarhus består pt af fire rejsespecialister, der alle arbejder tæt sammen om at yde, vores meget forskellige kunder, en personlig og individuel service. Gennem din positive og inspirerende ledelsesstil skal du være med til at sikre, at teamet opbygger kompetencer, leverer gode resultater samt udvikler vores høje kundetilfredshed og -loyalitet.

Vi er specialister i kør-selv-ferier i Europa, USA, Australien, New Zealand og Sydafrika og sammen med dit team kommer du også til at varetage alle dele af salgsprocessen fra kundemøder, udarbejde inspirerende tilbud samt opfølgning.

Du skal være indstillet på at arbejdstiden kan være varierende i forhold til vores højsæson.

Om dig

Det er afgørende for os, at du har et brændende engagement for rejser og gennem dine egne rejseerfaringer en omfattende viden om forskellige rejsemål – og naturligvis gerne om vores primære indsatsområder.

Derudover er det vigtigt, at din ledelsesstil er motiverende og inspirerende. Du er initiativrig, men evner samtidig at holde overblikket, prioritere opgaverne og har viljen til at skabe resultater for dig selv og helheden. Du er selvstændig og kan træffe egne beslutninger, argumentere og føre dem ud i praksis. Endelig er det vigtigt, at du har en positiv indstilling, drive og et godt humør.

Vi forventer desuden, at du:

  • har en solid salgserfaring
  • har ambition om at få eller allerede har erfaring med personaleledelse
  • har et stort drive, elsker at sælge, ser muligheder i stedet for begrænsninger, trives med at få et godt salg hjem og også i travle perioder yder en god service
  • bidrager, understøtter og inspirerer til teamets og den enkelte medarbejders resultater og udvikling
  • gerne har en uddannelse og erfaring inden for rejsebranchen
  • har god flair for IT
  • er god til at formulere dig på dansk - både skriftligt og mundtligt

Vi tilbyder

Du får et spændende og varieret job, som leder af en nyåbnet butik. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Vi arbejder performancebaseret – og så kan vi bare godt lide at have det sjovt. Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer, en attraktiv bonusmodel, pensionsordning, sundhedsforsikring og selvfølgelig medlemskab af FDM. Og i tillæg hertil en god sparring og udvikling sammen med vore andre butikschefer og ledelsen.

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte salgs- og indkøbschef Jesper Ewald på telefon 45 27 08 21.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Bemærk - din ansøgning skal indeholde et rejse CV over lande som du har besøgt.

Vi forventer tiltrædelse 1. oktober 2022.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Læs mere om FDM travel på www.fdm-travel.dk og om FDM på www.fdm.dk

Om os

FDM travel er specialist i at skræddersy rejser med fokus på oplevelser undervejs. Du kan booke alle årets rejser her hos os og vi sammensætter den helt som du vil have den, uanset om du drømmer om den store oplevelsestur i USA, Europa, Australien, New Zealand eller Sydafrika. Du vælger selv, om du vil have en af vores rejsespecialister til at skræddersy din rejse, eller om du vil booke den på www.fdm-travel.dk.