Medarbejdercitat
Mit navn er Andrea, jeg er 30 år gammel og har gennem de sidste fem år været på lidt af en rejse med FDM. 
Jeg startede i medlemssupport og blev senere hen først driftskoordinator og siden teamleder. Sideløbende har jeg netop færdiggjort en HD i økonomistyring og performance management og er rykket til en ny stilling som forretningsudvikler. Man kan vist roligt sige, at jeg er naturligt nysgerrig og ikke kan sidde stille for længe ad gangen.

Skillestreg

Hos FDM arbejder jeg med

... forretningsudvikling. Jeg arbejder med FDMs strategi og projekter på tværs af organisationen for at styrke forretningen og dens udvikling. 

Men vigtigst af alt arbejder jeg for vores medlemmer.

I mit team er vi fælles om mange opgaver, men vi har også egne kerneområder. Hvor nogle af mine kollegaer har stærke kompetencer med IT, er mit kerneområde medlemskabet qua min baggrund i medlemssupport.

Min hverdag hos FDM byder på

... meget forskelligt, og det er også det, jeg forelskede mig i ved FDM.

Uanset hvilken stilling jeg har haft, har opgaverne og dagligdagen varieret meget. Som forretningsudvikler samarbejder jeg mere eller mindre med alle i FDM.

FDM har søsat mange nye projekter og gennemgår lige nu en kæmpe udvikling, så vi er med på det sidste nye på markedet både i forhold til den teknologiske udvikling og digitalisering.

I mit team arbejder vi bl.a. med en ny digitaliseringsstrategi og brugerrejser, hvorfor vi arbejder tæt med både digital, IT og alle afdelinger, der har berøring med vores medlemmer.

FDM er en organisation, hvor der er så mange specialister og fagområder, og det vi har tilfælles er, at vi alle vil have, at det bliver en succes. På den måde er alle vores fagligheder forbundet.

Mit arbejde hos FDM er spændende, fordi

... jeg gennem de sidste fem år har gennemgået den vildeste udvikling.

Jeg har lov til at være spørgende og nysgerrig, og det bliver set som en kvalitet frem for en udfordring. Jeg har haft forskellige stillinger, ansvarsområder og ikke mindst mulighed for videreuddannelse. FDM tror på en!

Jeg havde givet udtryk for, at jeg på sigt gerne ville arbejde med projektledelse, fordi der er så meget potentiale i FDM.

Jeg har hele tiden gerne villet tilegne mig mere viden og flere kompetencer for at kunne varetage en sådan opgave, og det har jeg nu fået mulighed for. Jeg føler mig virkelig hørt og set hos FDM.

Det er sjovt at gå på arbejde, fordi

... mine kollegaer og FDM er som en anden familie for mig.

I FDM-huset er der så meget respekt og nysgerrighed kollegerne imellem, og også en nysgerrighed over for hinandens arbejdsopgaver og for hinanden.

Det kommer til udtryk, lige så snart man kommer ind om morgenen, hvor alle siger godmorgen, samt i kantinen hvor alle snakker med alle.

FDM er en god arbejdsplads for mig, fordi

... jeg får en følelse af at være en del af en familie. Stemning og kulturen dyrkes kontinuerligt, og det handler om sammenhold.

Jeg tænker, at det også smitter af på medlemmerne, for den energi vi udstråler og udsender på kontoret, tror jeg går langt ud over kontorets fysiske rammer. Vi er der for vores medlemmer og for hinanden.

Der er altid nogen, der bekymrer sig om dig, og du bekymrer dig om dem. Det er kæmpestort. Jeg har også kunnet mærke det i forbindelse med min HD, hvor FDM har troet på mig og kunne se investeringen i mig. Det er jo et kæmpe boost for éns selvtillid, når éns arbejdsplads tror så meget på en. Og mine kollegaer har støttet mig løbende – særligt på dage, hvor jeg ikke har haft meget energi tilbage.

Skillestreg