Få rabat på billeje hos Avis som FDM-medlem

AVIS billeje med 10% rabat i USA og Canada

Overvejer du at tage på roadtrip i USA eller Canada? Så har vi sørget for, at du som medlem af FDM får 10% på billeje i både USA og Canada.

Se hvordan

Få 10% rabat som FDM-medlem

Fri kilometer

Dansk support

Sådan får du 10% rabat hos AVIS som FDM-medlem

  1. Klik på "Lej bil" for at få din rabat online via FDM travel.

Lej bil

Billeje til alle ferier

Hvad enten du skal på kør-selv opdagelse i Québec provinsen eller du vil suse ned af Highway 1 og mærke vinden i håret, har du som medlem af FDM adgang til attraktiv AVIS billeje. Du får:

  • 10% rabat på billeje
  • Dansk support
  • Fri kilometer (med få undtagelser)
  • Råd og vejledning i forbindelse med billeje i udlandet

Med dit medlemsnr. kan du bestille billeje med rabat, online eller ved at kontakte en af vores rejsebutikker.

Betingelser

Rabatten gælder leje af personbil og gælder kun ved bestilling på fdm-travel.dk. Som FDM medlem får du 10% rabat på AVIS billeje, såfremt bilen bookes via FDM travel. Rabatten gives kun på selve billejen og ikke på brændstof, tillægsforsikringer, gebyr for envejsleje og evt. ekstraudstyr. Rabatten forudsætter at FDM medlemmet selv deltager på rejsen. Rabatten kan ikke bruges/kombineres med andre rabatter og kampagnetilbud. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende krav for allerede bookede rejser. Hvis du har fået inkluderet medlemskab i FDM som en del af et rejsekøb hos FDM travel, er rabatten på billeje først tilgængelig ved hjemkomst fra den aktuelle rejse. Kan kun bookes igennem travel/kan ikke bookes direkte hos AVIS.

Lej bil

Forbruger- og købsinformation

FDM og FDM travel er alene formidler af samarbejdet med AVIS. Alle oplysninger og priser stammer fra AVIS. FDM og FDM travel kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.