Rabat i USA og Canada

Rabatter i USA og Canada

Dit FDM Fordelskort giver adgang til en række steder i USA med rabat. Bl.a. Universal Studios, Amtrak, Adidas Outlet Store, Six Flags parker og Gray Line Sightseeing Trips. 

Se hvordan

Spar penge på din tur til USA og Canada

For rabat på bl.a. forlystelsesparker

Husk særlig rabatkort og FDM fordelskort

Sådan får du rabat i USA og Canada

Som FDM-medlem har du adgang til en række rabatter i USA via vores søsterklub, AAA. For at få rabatterne skal du gøre følgende:

  1. Print rabatkort.
  2. Henvend dig på det lokale AAA-kontor i USA og fremvis dit rabatkort.

Det lokale AAA-kontor kan vejlede dig om, hvad du skal gøre for at få rabatten. Hvis du har spørgsmål til eller oplever problemer med rabatten, skal du henvende dig på det lokale AAA-kontor i USA.

Hvis du har spørgsmål til eller oplever problemer med rabatten, skal du henvende dig på det lokale AAA-kontor i USA.

Se hvilke rabatter du har adgang til i 2019

Særlig rabatkort

HUSK at printe og medbringe det særlige rabatkort til USA. For at sikre hurtig genkendelse af det europæiske logo Show Your Card! logo hos rabatpartnerne i USA og Canada, har AAA lavet et særligt rabat papirkort til de europæiske bilklubmedlemmer, der kort beskriver, at man er berettiget til at få rabat.

Print og medbring kortet og vis det sammen med dit FDM fordelskort, når du vil opnå rabat hos rabatpartnerne i USA og Canada.

Hent rabatkort for 2019 her

Brug AAA-kontoret

Som medlem af FDM kan du besøge et af de lokale AAA-kontorer, når du befinder dig i USA. Hér kan du hente råd og vejledning om din tur i USA. Mange steder kan du få kort og guides foruden, at du ofte kan købe billetter til diverse attraktioner. Du kan ikke kontakte AAA fra Danmark, så du skal møde personligt op på et af kontorene.

Her finder du AAA-kontorerne

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med AAA. Alle oplysninger og priser stammer fra AAA. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.