Prerace Academy

Prerace Academy

Fornem duften af brændt gummi, når du styrer en racerbil rundt i de skarpe sving og få en oplevelse du aldrig glemmer.

Se hvordan

Deltag i et mini Le Mans

Kør i en VW Scirocco med 240 hk

Præmie til førerne af vinderbilen

Prerace Academy

Prerace Academy starter med, at du får en grundig instruktion i banens ideallinjer, sikkerhed, flagsignaler, regler og ansvar, ligesom teknikken i racerbilen bliver gennemgået.

Herefter bliver du fuldt påklædt til kørslen på banen med køredragt, hjelm og racersko – og så går det ellers løs. Eventen er bygget op som et mini Le Mans og du deler bil med 2 andre kørere.

De første omgange køres efter en pacecar som viser teknikken og ideallinjerne på banen, og herefter får du og dine medkører selv lov til at give fuld gas og mærke udfordringerne i at være racerkører.

Der køres 1 times træning inkl. pacecar, 35 min. kvalifikation og sidst 1 time og 25 minutters race. Hver kører må max give den fuld gas i 7 omgange, inden der køres i pit for at skifte chauffør.

Efter denne fantastiske oplevelse afslutter vi dagen med præmieoverrækkelse til førerne af vinderbilen.

Bilerne

VW Scirocco - 240 hk - 1050 kg - 6 trins gearkasse m/ 'Formel-1 gearskifte'

En VW Scirocco racer er en ombygget standardvogn, der er udstyret med en 2,0 l turbomotor med 240 hk. Grundet sin ombygning og lave vægt på ca. 1.050 kg er den lynhurtig og hurtigere end en Ferrari 360 i gadetrim.

Hvem kan deltage?

"Prerace Academy" er for alle med gyldigt kørekort. Man kan tilmelde sig enten som enkeltpersoner eller i større grupper. På dette event kan der maksimalt deltage 21 personer.

Priser

Medlemspris: kr. 4.995,-.

Normalpris: kr. 5.495,-.

Prisen er inkl. fuld forplejning.

Dato for afholdelse

Pre-race Academy Tidspunkt Køb billet
Tirsdag d. 11. august 2020 Kl. 09.00 - 15.00 Køb billet

Book din køretur nu - ring på 86 85 33 22 for at få plads på FDM Jyllandsringen.

Det er ikke muligt at købe Prerace Academy som gavekort.

Forbruger- og købsinformation

Du kan læse vores handelsbetingelser her. Der skal underskrives en selvrisikoerklæring på maksimum 50.000 kr. for eventuelle skader på bilerne eller de øvrige omgivelser. Selvrisikoen kan nedsættes til 10.000 kr. ved køb af en ekstra forsikring til kr. 1.125,-. Alle priser er inklusiv moms. Deltagere er dækket af FDM’s ansvarsforsikring. FDM forbeholder sig retten til at aflyse arrangementet i tilfælde af for få tilmeldte. I tilfælde af aflysning vil det fulde beløb for billetten blive refunderet.