Racerkører for en dag

Racerkører for en dag (kun Jylland)

Med dig selv bag rattet får du ved denne hæsblæsende racerevent for alvor muligheden for at afprøve dine evner indenfor motorsporten.

 

Afprøv dine evner bag rattet

Bliv passager i en åben, to-sædet Peugeot Spider

Få en oplevelse, du vil huske længe

Racerkører for en dag

Fornem duften af brændt gummi, når du styrer en racerbil rundt i de skarpe sving og få en oplevelse du ikke glemmer.

Racerkører for en dag starter med, at du får en grundig instruktion i banens ideallinjer, sikkerhed, flagsignaler, regler og ansvar, ligesom teknikken i racerbilen bliver gennemgået. Herefter bliver du fuldt påklædt til kørslen på banen med køredragt, hjelm og racersko – og så går det ellers løs på banen, hvor du sætter dig bag rattet i din helt egen Scirocco Racer. De første 6 omgange køres efter en pacecar, som viser teknikken og ideallinjerne på banen.

De næste 3 x 6 omgange får du selv lov til at give fuld gas og mærke udfordringerne i at være racerkører.

Efter denne fantastiske oplevelse kommer afslutningen til at foregå i high speed tempo med en erfaren racerkører bag rattet. Du bliver passager i en åben, to-sædet Peugeot Spider og så går det ellers i fuld fart rundt på banen.

Bilerne

VW Scirocco - 240 hk - 1050 kg - 6 trins gearkasse m/ 'Formel-1 gearskifte'

En VW Scirocco racer er en ombygget standardvogn, der er udstyret med en 2,0 l turbomotor med 240 hk. Grundet sin ombygning og lave vægt på ca. 1.050 kg er den lynhurtig og hurtigere end en Ferrari 360 i gadetrim.

Peugeot Spider - 225 hk - 850 kg - 6 trins gearkasse m/ 'Formel-1 gearskifte'

Peugeot Spideren er en åben 2-sædet racer og er på mange områder bygget op efter de sammen grundlæggende principper som en Le Mans Racer. Turbo-ladet motor og en tophastighed på 250 km/t og 0 - 100 på 6 sek.

Hvem kan deltage?

"Racerkører for en dag" er for alle med gyldigt kørekort. Man kan tilmelde sig enten som enkeltperson eller i større grupper. På dette event kan der maksimalt deltage 32 personer.

Pris pr. deltager

Medlemspris: kr. 3.995 kr.

Normalpris: kr. 4.595,-.

Den viste pris er excl. gebyr.

Arrangementet varer cirka syv timer.

Dato for afholdelse

"Racerkører for en dag" på FDM Jyllandsringen Tidspunkt
Fredag d. 11. september 2020 - Udsolgt Kl. 09.00-16.00

 

Forbruger- og købsinformation

Du kan læse vores handelsbetingelser her. Der skal underskrives en selvrisikoerklæring på maksimum 21.875 kr. for eventuelle skader på bilerne. Selvrisikoen kan nedsættes til 10.000 kr. ved køb af en ekstra forsikring til 650 kr. Alle priser er inklusiv moms. Deltagere er dækket af FDM’s ansvarsforsikring.