Få rabat på dine billetter til CRAA som medlem af FDM

Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus er flere gange blevet udnævnt til Årets Motorsports Event i Danmark, og det er ikke nogen tilfældighed.

For at følge myndighedernes påbud og opfordringer om at begrænse Corona-smitten er Classic Race Aarhus udsat til 28.-30. maj 2021.

Har du allerede købt biletter, får du pengene refunderet.

Få rabat på dine billetter som FDM-medlem

Et væld af aktiviteter - også uden for racerbanen

Se flotte klassiske biler i Classic Car Park

Sådan får du rabat på dine billetter til Classic Race Aarhus

  1. Du skal købe din entrébillet gennem FDM, inden du tager til Classic Race Aarhus.
  2. Billetten skal printes og fremvises ved indgangen.

Børn til og med 14 år har gratis entré, i følgeskab med voksen. En partoutbillet giver adgang fredag, lørdag og søndag.

Køb billetter

 

International klasse

Classic Race Aarhus bliver ofte kaldt for Nordens Monaco på grund af den smukke placering langs strandpromenaden og Marselisborg Slot i Aarhus. Her er masser af rå race og hård konkurrence, og mange rejser langt for at opleve racefestivalen. Classic Race Aarhus er allerede blevet et traditionsrigt samlingssted for bilentusiaster fra en lang række lande.

Men Classic Race Aarhus er andet og mere end motorsport. Racefestivalen er en historisk fortælling om bilens udvikling gennem årtierne – med historier, der kan samle både voksne og børn, piger og drenge. På Goodlook Street kan man shoppe og beundre skønne kvinder og mænd i tidstypisk beklædning fra 1950erne og 1960erne. Her vil der også være flere internationale boder i stilen fra denne periode. Der vil være mulighed for at tage en svingom  i “Dancehal” eller nyde et glas køligt Champagne.

Flere end 750 frivillige arbejder for at skabe den helt rigtige stemning under løbet og sørger for, at både gæster og deltagere får en stor oplevelse.

Kongelig deltagelse til Classic Race Aarhus

I de seneste år har Hans Kongelige Højhed Prins Joachim været tilmeldt løbet, endda med stor succes. I 2015 vandt prinsen klassen for biler fra før 1965. Prinsens to sønner har tidligere deltaget i  fredagens traditionsrige sæbekasseløb for børn og unge. Og netop de yngste årgange spiller en stor rolle i Classic Race Aarhus, der er en non-profit organisation, hvor overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.

Så hvis du vil give dig selv, din familie og venner en helt særlig og uforglemmelig oplevelse, så tag til Classic Race Aarhus den 15. til 17. maj 2020.

Forbruger- og købsinformation

Læs vores handelsbetingelser her