Få 20% rabat på indgangen som FDM-medlem

AQUA Akvarium & Dyrepark

I AQUA kan I møde fascinerende danske dyr, som folder sig ud i vildt naturlige omgivelser.

Få 20% rabat på entréen som FDM-medlem. Gælder for 1 voksen.  

Få 20% rabat på indgangen

Et væld af familieoplevelser

Flere temaudstillinger

Sådan får du 20% rabat på indgangen med FDM

  1. Du opnår rabatten ved at fremvise dit FDM fordelskort.

Rabatten gælder for én voksen.

Se åbningstider

AQUA Akvarium & Dyrepark
Vejlsøvej 55
8600 Silkeborg

Find vej til AQUA Akvarium & Dyrepark


AQUA hylder den danske natur

I AQUA hyldes den danske natur. Du behøver slet ikke at rejse til regnskoven eller den afrikanske savanne for at kunne forundres og fascineres. Danmark har nemlig en unik natur fyldt med spændende dyr, som kan give dig fantastiske oplevelser, og som alle har en helt vild historie at fortælle dig… det handler bare om at lytte til den.

AQUA er et helt specielt sted i Danmark, hvor du kan møde danske dyr i vildt naturlige omgivelser. Præcis som i naturen – bare tættere på. Alle fiskene lever i naturlige søer og ikke i akvarier. Så forholdene, du finder i søerne, er de samme som ude i naturen. Det gælder også ude i den skønne park, som er fyldt med fugle, pattedyr og ikke mindst danske planter.

AQUA er direkte forbundet med naturen, helt bogstaveligt, og her følger livet årstidernes gang. Der venter derfor altid en ny og fascinerende oplevelse, når du besøger AQUA.

AQUA betyder som bekendt vand, og derfor finder du også Danmarks bedste og vådeste legeplads.

På legepladsen kan du og dine venner lege jer klogere med vandkanoner, vandkanaler og den vildt gyngende vandbro. I kan eksperimentere med vandets kræfter og se, hvem der kan pumpe mest vand op af brønden.

Når I har udforsket legepladsen, er det tid til en spisepause. I caféområdet lige ved den store legeplads kan I spise og grille jeres medbragte mad. Indendørs i Caféen serveres der lækker mad. Prøv velsmagende frokostretter eller nyd aftensmaden her, før I kører hjem.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med AQUA Akvarium og Dyrepark. Alle oplysninger og priser stammer fra AQUA Akvarium og Dyrepark. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.