Få 20% rabat på entréen som FDM-medlem til Kattegatcentret

Kattegatcentret med FDM-rabat

Oplev alverdens havdyr helt tæt på

Få 20 % rabat på entréen som FDM-medlem. Gælder én person i husstanden.

Få 20% rabat på indgangen

Bliv bidt af havet

Oplevelser for hele familien

Sådan får du 20% rabat på indgangen for én person

  1. Du opnår rabatten ved at fremvise dit FDM-fordelskort.

Rabatten gælder for én person.

Se åbningstider her

Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenå

Find vej til Kattegatcentret

Hos Kattegatcentret er der et hav af oplevelser

Uanset om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller blive kastet ud på dybt vand i dykkerdragt, står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser, som vil bide sig fast for altid.

Få indsigt i de fascinerende hajer og oplev Kattegatcentrets daglige hajtræning i den tropiske hajtank. Se de store rokker pjaske og danse i overfladen, mens hajfinner skærer sig gennem vandet og faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd.

Du har mulighed for at stå helt tæt på og få vand i håret, eller du kan se med fra hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem dig og hajerne. Se blandt andet store revlehajer, zebrahajen eller den 2 meter lange sandtigerhaj.

For de mindste venter hyggehjørner og rørebassiner indenfor, mens der kan sjaskes, pjaskes, krybes og kravles udenfor blandt de store havdyr på den spændende vandlegeplads.

Kattegatcentret har også åbne akvarier med vandsprøjt, lugte og lyde, hvor du har mulighed for at "klappe" en haj, lege gemmeleg med fladfisk eller holde i hånd med søstjerner og krabber.

Du kan også dykke ned og opleve det hele på tætteste hold. Kattegatcentret har mere end 250 forunderlige og farvestrålende arter, der venter på at bide sig fast for altid.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Kattegatcentret. Alle oplysninger og priser stammer fra Kattegatcentret. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.