Få rabat til Ørnereservatet, når du er medlem af FDM

Ørnereservatet med FDM rabat

Besøg Ørnereservatet og oplev himlens konger, når de svæver rundt over jer.

Køb entré til 3 personer, men betal kun for 2, som FDM-medlem

Køb billet her

Spar 33% som FDM-medlem

Køb billetten hjemmefra

Billetten er ikke dato-bestemt

Sådan får du din rabat til Ørnereservatet

  1. Du opnår rabatten ved at fremvise dit FDM-fordelskort eller ved at købe billetten online.
  2. Selvom du har købt billetten online, skal dit fordelskort samt sygesikringsbevis fremvises sammen med din billet ved ankomst til Ørnereservatet.

Køb din billet her

Ørnereservatet
Skagensvej 107
9881 Bindslev

Find vej til Ørnereservatet

Oplev himlens konger

Det er lige her mellem Tversted og Ålbæk, at naturens vidundere udfolder sig i al sin pragt. Det er her, historiens vingesus mærkes i dens mest bogstaveligste forstand.

Både børn og voksne lader sig begejstre af det unikke syn, når de store nordiske rovfugle, som kongeørn, havørn, jagtfalk og vandrefalk viser eksempler på deres fremragende jagtteknikker og samarbejde med mennesket. En jagtteknik og et samarbejde, som de gamle grækere, vikingerne og ikke mindst alverdens konger og adelige har hyldet i årtusinder.

Ørnereservatet har haft mere end 1,5 millioner besøgende fra hele verden. Som FDM-medlem kan du købe entré til 3 personer, men du skal kun betale for 2 personer.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Ørnereservatet. Alle oplysninger og priser stammer fra Ørnereservatet. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.