Jul på Bakken

Få rabat på Bakken-Turbånd

Oplev Dyrehavsbakken, som er verdens ældste forlystelsespark. Bakken har forlystelser til alle aldre.

Køb dit Turbånd til Jul på Bakken nu og få rabat som FDM-medlem.

Køb Turbånd

Få rabat på turbånd som FDM-medlem

Brug billetten på den dag, du vil

32 kørende forlystelser

Sådan får du rabat på Turbånd som FDM-medlem

  1. Du skal købe billetterne gennem FDM, inden du besøger Bakken.
  2. Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.
  3. Du kan vælge at printe billetten ud eller vise billetten på din smartphone.

Du kan opleve jul på Bakken alle fredage, lørdage og søndage fra den 22. november - den 22. december. Turbåndet kan benyttes på én valgfri åbningsdag.

Køb Turbånd

Dyrehavsbakken
Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg

Find vej til Bakken

Forlystelser til alle aldre på Bakken

Bakken har underholdning for hele familien, og med sine 32 kørende forlystelser og uanset alder, kan man få et sus i maven. Bakken holder åbent om sommeren, efterårsferien og julen.

I kan blandet andet prøve Rutchebanen, som ligger majestætisk midt på Bakken. Hvis I er lidt mere frygtløse, kan I prøve Extreme, hvor I med frithængende fødder bliver kastet rundt i alle retninger, da I både kører sidelæns og på hovedet. I kan også prøve Radiobilerne, hvor I ikke behøver at følge færdselsreglerne, hvor det nemlig er tilladt at køre ind i andre, træde sømmet i bund og snurre rundt på en femøre. 

Til de mindste har Bakken 11 børneforlystelser. Børnene kan prøve børnerutschebanen Mariehønen, hvor de voksne kan nyde udsigten fra Mariehønens udsigtsperron, mens børnene tager en tur. Børnene kan også komme på et hoppende eventyr i forlystelsen Kænguru, som både byder på sug i maven og fartvind i ansigtet.

Hvis de mindste har brug for en pause, kan I se Pjerrot, hvor han foran sit lille grønne hus tryller og fortæller gode historier. Det gør han på alle åbningsdage kl. 15.00, 16.00 og 17.00.

De mindste kan også møde krammedyret Kalle Kronhjort, når han går rundt for at hilse på børn og barnlige sjæle. Kalle Kronhjort elsker børn og er en meget hjælpsom fyr, som hjælper til i alle forlystelserne, hvis der er brug for det.

Hvis I ligesom mange andre danskere er vilde med tv-serien Matador, kan I også besøge Korsbæk på Bakken og opleve den ægte Matador-stemning, da Bakken har genopført den lille by Korsbæk. Her kan I møde dygtigere skuespillere som hver dag spiller de kendte roller fra serien, og du kan blandt andet besøge butikker og genopleve musikken fra tv-serien. Tag på en unik tidsrejse tilbage til 1920'erne og 1930'erne og få stimuleret alle sanser.

I kan også gå en tur i Dyrehaven, hvor I kan nyde Dyrehavens smukke natur og idyl. Måske ser I nogle af havens dyr. Dyrehaven har 300 krondyr, 1600 dådyr og 100 sikaer. De er fredelige, men det er vigtigt, at I stadig passer på og holder afstand. Specielt i dyrenes brunsttid.

Bakken er på mange måder et unikt sted. Med en historie, der strækker sig mere end 400 år tilbage i tiden, er Dyrehavsbakken intet mindre end verdens ældste forlystelsespark.

Forbruger- og købsinformation

De billetter som du køber, skal ombyttes til dagsaktuelle Turbånd på Bakken. Turbåndet giver adgang til Bakkens 32 kørende forlystelser (gælder juleperioden). Dog max. 10 ture pr. forlystelse. Turbåndet er personligt og kan kun benyttes på den aktuelle besøgsdag. Du kan vælge at udskrive din billet, eller du kan vise din billet på en mobiltelefon og lignende. Du kan læse vores handelsbetingelser her.