få rabat på dine billetter til BonBon-land

BonBon-Land - rabat på entré

BonBon-Land har de perfekte rammer for dig og din familie. Få en super sjov dag med grin, hvin og en masse fælles oplevelser, der skaber skønne minder.

Køb billet

Få 25% rabat på entré som FDM-medlem

Når entré er betalt, er alle forlystelser gratis

Brug billetten på den dag, du vil

Sådan får du din rabat til BonBon-Land

  1. Du skal købe billetterne gennem FDM, inden du besøger BonBon-Land.
  2. Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.
  3. Du kan vælge at printe billetten ud eller vise billetten på din smartphone.

Der er fri entré for børn under 90 cm.

Køb billet

Se www.bonbonland.dk for åbningstider.

BonBon-Land
Gartnervej 2
4684 Holmegaard

Find vej til BonBon-Land

BonBon-land er Danmarks sjoveste familie-grine-land

Det hele startede med en slikfabrik i Holme-Olstrup - en lille by udenfor Næstved. En dag stod ejeren Michael Spangsbergs og prøvesmagte nogle nye, brune bolsjer, da hans søn, Nicolai, spontant udbryder: "Ad, de er klamme! De ligner jo Hundeprutter'. Sådan opstod ideen til at skabe slikket med de frække og sjove navne, som Mågeklatter, Store Babser, Tisse-bleer, Øre-voks - og selvfølgelig Hundeprutter.

Det skøre slik blev hurtigt populært, og slikket blev så godt modtaget, at folk fra hele landet begyndte at sende deres egne idéer med sjove navne til slikket til slikfabrikken i Holme-Olstrup, der i de kommende år skulle blive kendt som byen med forlystelsesparken med de sjoveste og skøresteforlystelser.

BonBon-Land fik hurtigt vokseværk og er med sine i dag 130.000 m2 en af Danmarks mest populære forlystelsesparker.

Forlystelser til alle aldre

I BonBon-Land er et væld af super sjove forlystelser. I kan prøve vilde forlystelser, forlystelser med vand, forlystelser i luften, forlystelser der drejer rundt, forlystelser til de helt små og mange flere.

De mindste kan prøve forlystelser som Sprutten, som er en hyggelig rundtur med den store, lilla, seksarmede blæksprutte Sprutten. Det kildrer lidt i maven, og man kan måske blive lidt rundtosset, da Sprutten drejer rundt og går og ned på samme tid. De mindste kan også prøve Hundeprutten, som er den ældste forlystelse i BonBon-Land. Det er BonBon-Lands mindste rutschebane med sine 125 meter, men der er stadig fuld fart på alligevel, når Hundeprutten slipper en ordentligt vind.

Til vovehalsene er der for eksempel forlystelsen Svend Svingarm, som kun findes i BonBon-Land. Under svingturen kommer du op på en topfart på 115 km/t, og du vil komme hele 44 meter over jorden. Det er en svingtur, som du sent vil glemme. Hvis I kan lide at hænge på hovedet, kan I også prøve Vildsvinet, som er en rigtig vildbasse. Man bliver kørt op i 22 meters højde for derefter at suse lodret ned, og herefter kører I gennem et nervepirrende loop. BonBon-Land anbefaler, at man ikke prøve Vildsvinet, når man lige har spist.

I kan også prøve Hankatten, hvor det både går og op ned på samme tid. Det er en vanvittig roterende rutschebane, hvor du også bliver kørt op og ned ad de stejle og kurvede fald. Hankatten er nemlig ikke en lille blid kattekilling, men en rigtig vildkat.  

Hvis I har brug for en pause fra alle forlystelserne, er der masser af spisesteder, hvor du kan spise med den sunde eller søde tand.

Forbruger- og købsinformation

Du kan læse vores handelsbetingelser her.