Besøg ARKEN og få 10% rabat på indgangen som FDM-medlem

ARKEN

På ARKEN i Ishøj kan man opleve kunst og arkitektur i international topklasse.

Få 10% rabat på entréen som FDM-medlem. Gælder op til 5 personer. 

Få 10% rabat som FDM-medlem

Rabat til op for 5 personer

Oplev de største modernistiske kunstnere

Sådan får du 10 % rabat til ARKEN

  1. Du opnår din rabat ved at fremvise dit FDM fordelskort.

Rabatten gælder for max 5 voksne.

Se ARKENS åbningstider

Arken
Skovvej 100
2635 Ishøj

Find vej til Arken

Oplev kunst og arkitektur i verdensklasse på ARKEN

På ARKEN kan man opleve kunst og arkitektur i verdensklasse. Museet viser udstillinger med de største, modernistiske kunstnere parallelt med udstillinger af samtidskunst - fra nye, unge talenter til etablerede navne.

I 2019 byder ARKENs udstillingsprogram blandt andet på en soloudstilling med den anerkendte australske kunstner Patricia Piccinini og en stor Picasso-udstilling med mesterværker fra Musée national Picasso-Paris' samling.

Ung dansk kunst – Samfundsprognoser

17. august 2019 - 15. marts 2020

Med en skulptur af stegte slikspejlæg, drag-performere i røde postuniformer og bikiniklædte strandstole skaber kunsten billeder på vores samtid og fremtid. Gruppeudstillingen Ung dansk kunst – Samfundsprognoser viser værker af en ung kunstnergeneration med politisk udsyn og noget på hjerte. Med nyskabende og legesyge værker tager udstillingens ti kunstnere temperaturen på vores samfund og undersøger nationale og globale tematikker som arbejdskultur, tilhørsforhold og klimakrise. Ung dansk kunst – Samfundsprognoser præsenterer over 25 værker og rummer både installation, skulptur, film og en række andre medier. De ti deltagende kunstnere er alle født i 1980’erne og eksperimenterer med nye materialer og udtryksformer, når de undersøger og udfordrer den tid, vi lever i. Kunstnerne er: Nanna Abell, Hannah Toticki Anbert, Kirsten Astrup, Benedikte Bjerre, Silas Inoue, Mo Maja Moesgaard, Astrid Myntekær, Tabita Rezaire, Masar Sohail og Marie Thams.

Elsket af Picasso - Kærlighedens magt

12. oktober 2019 - 23. februar 2020

Efterårets store særudstilling Elsket af Picasso: Kærlighedens magt kaster et nyt blik på forholdet mellem Pablo Picasso og hans modeller. Picasso er en af kunsthistoriens mest betydningsfulde og anerkendte kunstnere. Berømt for sin kunst og for sin evne til at forny sig, berygtet for sit kompromisløse liv. I Picassos imponerende livsværk smelter kunst, kærlighed, familieliv og politik sammen – og helt centralt står forholdet mellem maleren og hans modeller både i Picassos liv og kunst. ARKENs særudstilling giver et unikt indblik i, hvordan Picassos venner, familie, koner og kærester udfordrede og inspirerede hans kunstneriske udvikling. Udstillingen fortæller, hvordan Picassos kære var reelle samarbejdspartnere og belyser modellens magtfulde blik. Elsket af Picasso: Kærlighedens magt er skabt i et unikt samarbejde med Musée national Picasso-Paris.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med ARKEN. Alle oplysninger og priser stammer fra ARKEN. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.