Besøg ARKEN og få 10% rabat på indgangen som FDM-medlem

ARKEN

På ARKEN i Ishøj kan man opleve kunst og arkitektur i international topklasse.

Få 10% rabat på entréen som FDM-medlem. Gælder op til 5 personer. 

Få 10% rabat som FDM-medlem

Rabat til op for 5 personer

Oplev de største modernistiske kunstnere

Sådan får du 10 % rabat til ARKEN

  1. Du opnår din rabat ved at fremvise dit FDM fordelskort.

Rabatten gælder for max 5 voksne.

Se ARKENS åbningstider

Arken
Skovvej 100
2635 Ishøj

Find vej til Arken

Oplev kunst og arkitektur i verdensklasse på ARKEN

På ARKEN kan man opleve kunst og arkitektur i verdensklasse. Museet viser udstillinger med de største, modernistiske kunstnere parallelt med udstillinger af samtidskunst - fra nye, unge talenter til etablerede navne.

I 2019 byder ARKENs udstillingsprogram blandt andet på en soloudstilling med den anerkendte australske kunstner Patricia Piccinini og en stor Picasso-udstilling med mesterværker fra Musée national Picasso-Paris' samling.

Patricia Piccinini - En kærlig verden

9. februar - 8. september 2019

Den australske kunstner Patricia Piccinini er internationalt anerkendt for sine spektakulære og sanselige installationer, der udspiller sig i krydsfeltet mellem science fiction, naturvidenskab og feminisme. I Piccininis kunstneriske univers myldrer det med virkelighedstro fabeldyr, levendegjorte maskiner og muterede menneskevæsener, der har fået liv gennem de nyeste digitale og bioteknologiske muligheder. Der venter en storslået og tankevækkende udstilling om fremtidens livsformer og fællesskaber, når ARKEN under titlen Patricia Piccinini - En kærlig verden går på opdagelse i fremtiden med den australske kunstner. Udstillingen bliver Patricia Piccininis første soloudstilling i Norden.

Kroppens arena - Nye værker i skulpturparken

25. maj - 1. september 2019

ARKENs unikke omgivelser danner endnu engang ramme om sommerens udstilling under åben himmel. Kroppens arena præsenterer udendørs værker af blandt andre Lea Guldditte Hestelund, Thilo Frank og Jeppe Hein, som alle sætter fokus på forholdet mellem menneskets krop og den omgivende verden. Værkerne inviterer til legende oplevelser og fordybelse i naturen og er, med undtagelse af et enkelt, alle nye i skulpturparken. Gå en tur rundt i den store spiralpavillon You and I, wandering on the snake’s tail af Thilo Frank, undersøg Lea Guldditte Hestelunds to skulpturer The Compensators, eller se museet, landskabet og vandet reflekteret i Jeppe Heins spejlinstallation Cage and Mirror, der med denne udstilling er flyttet ud i museets lagune.

Ny dansk kunst

24. august 2019 - 15. marts 2020

I efteråret blænder ARKEN op for en særudstilling med ny dansk samtidskunst på tværs af skulptur, installation og film. Udstillingen sætter spot på aktuelle mønstre og tematikker hos den unge generation af kunstnere og tager bl.a. fat på aktuelle forskydninger i samfundets værdisæt og nye sammenhængskræfter mellem individ og kollektiv.

Elsket af Picasso - Kærlighedens magt

12. oktober 2019 - 23. februar 2020

Efterårets store særudstilling Elsket af Picasso: Kærlighedens magt kaster et nyt blik på forholdet mellem Pablo Picasso og hans modeller. Picasso er en af kunsthistoriens mest betydningsfulde og anerkendte kunstnere. Berømt for sin kunst og for sin evne til at forny sig, berygtet for sit kompromisløse liv. I Picassos imponerende livsværk smelter kunst, kærlighed, familieliv og politik sammen – og helt centralt står forholdet mellem maleren og hans modeller både i Picassos liv og kunst. ARKENs særudstilling giver et unikt indblik i, hvordan Picassos venner, familie, koner og kærester udfordrede og inspirerede hans kunstneriske udvikling. Udstillingen fortæller, hvordan Picassos kære var reelle samarbejdspartnere og belyser modellens magtfulde blik. Elsket af Picasso: Kærlighedens magt er skabt i et unikt samarbejde med Musée national Picasso-Paris.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med ARKEN. Alle oplysninger og priser stammer fra ARKEN. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.