Få 20% rabat, når du besøger Gasmuseet som FDM-medlem

GASmuseet

På GASmuseet kan man opleve historien om den gamle energiforsyning – om gas og velfærd fra 1853 til nu – og ud i fremtiden.

Få 20% rabat på entréen som FDM-medlem.

Få 20% rabat som FDM-medlem

Oplevelser for hele familien

Lær og leg med gas og energi i et science-rum

Sådan får du 20% rabat på entré

  1. Du opnår rabatten ved at fremvise dit FDM medlemskort.

Se åbningstider

GASmuseet
Gasværksvej 2
9500 Hobro

Find vej til GASmuseet

Få historien om Danmarks energiforbrug og levevilkår

På GASmuseet kan du opleve, hvordan de sidste 200 års energiforbrug har forandret vores liv. Flotte historiske udstillinger fortæller om gas energiens udbredelse i by og på land; med gas til belysning, husholdning og i håndværk og industri. Se de mange gasforbrugende apparater: Komfurer, krøllejern, campingblus og kyllingemødre. De vendte op og ned på folks vaner og forestillinger om Det Gode liv.

Lån en Ipad. Med den digitale udstillings guide kan ekstremt nysgerrige få slukket deres videns-tørst. Der er også en Detektivjagt for børn i alle aldre: Afslør Koksekongens hemmelige feriemål. Er det Florida igen i 2017?

Fokus på bolig og transport. Oplev udviklingen fra vikingetiden til i dag. Se hvordan skorstene og lav-energiruder på hver deres måde har forandret vores boligvaner og livsstil. Hvordan ser fremtidens bolig ud?

Masser af minder for både forældre og bedste. Gense det gamle frokoststel, brødskæreren fra Eva, højfjeldssolen eller det pastelblå Flamingo strygejern. Tag mor eller barnebarn i hånden og tale om, hvordan det var dengang, i 1950’erne, 60’erne og 70’erne.

Science For Sjov er GASmuseets laboratorium. Her kan børn og barnlige sjæle lege og lave forsøg og eksperimentere med gas og energi. Lav flotte flammefarver eller producer gas af kul. Ligesom engang på det gamle gasværk.

GASmuseet ligger på havnen, inderst i den smukke Mariagerfjord, kun et par hundrede meter fra Hobros centrum. Et fantastisk sted til et hurtigt pitstop, en lækker frokost eller en gåtur i skoven. Besøg det maritime center lige overfor, eller tag med det gode skib Svanen videre ud i det smukke fjordlandskab.

Forbruger- og formidlingsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med GASmuseet. Alle oplysninger og priser stammer fra GASmuseet. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.