Få en BroBizz til 0 kr. som FDM-medlem

Få en BroBizz til 0 kr.

BroBizz gør det nemt for dig at betale, når du skal rundt i landet.

Få BroBizz til alle biler i din husstand, og slip for at betale 200 kr. i depositum, på hver enkel BroBizz du bestiller.

Bestil BroBizz

Spar 200 kr. i depositum på hver enkel BroBizz

Få rabat på broer, færger og parkering

Nyd godt af andre BroBizz fordele

Få en BroBizz til 0 kr.

Som FDM-medlem kan du få BroBizz til alle biler i husstanden og slippe for at betale 200 kr. i depositum, på hver BroBizz du bestiller. Med en BroBizz sparer du fx mindst 50 kr., hver gang du kører over Storebælt.

En BroBizz gør det nemt at betale, når du skal rundt i landet. Du kan både betale med BroBizz ved broer, færger og når du skal parkere ved lufthavne. Det eneste, du skal gøre, er at sætte BroBizzen i forruden, så klarer den selv resten.

Når du bestiller din BroBizz, kan du også tilmelde dig PayByPlate, som er en anden mulighed for betaling, via din nummerplade. Det er nemt, hurtigt og koster 0 kr.

 

Sådan bestiller du BroBizz til 0 kr.

 1. Klik på Bestil BroBizz.
 2. Indtast dine kontaktoplysninger til FDM.dk på næste side.
 3. Du vil herefter blive ført til BroBizz.dk, hvor du kan bestille BroBizz med FDM-rabat.
 4. På BroBizz.dk vælges én af følgende to muligheder:
  1. Ny kunde (vælges, hvis du ikke har BroBizz i forvejen)
  2. Login (vælges, hvis du allerede er BroBizz-kunde og har et login til BroBizz.dk)
 5. Vælg derefter, om du både ønsker BroBizz og PayByPlate.
 6. OBS: Det fremgår først i sidste del af din bestilling, at du slipper for at blive trukket 200 kr. i depositum, for hver BroBizz du bestiller.
 7. Bestil din BroBizz til 0 kr.

Bestil BroBizz

Hent appen Mit FDM

Vi har gjort det meget nemmere for dig som medlem at se dine fordele, bestille og få rabatter. Download appen Mit FDM, og få adgang til det hele! Læs mere eller download i App Store eller Google Play 

Betal på broer, færger og lufthavnsparkering

BroBizz gør det let at betale, når du skal over Storebælt og Øresundsbron. Men også en lang række færgeoverfarter tager imod BroBizz. Og skal du parkere i Københavns Lufthavn eller i Billund Lufthavn, gør en BroBizz dit liv lettere.

Husk, at du også kan få rabat på din parkering i Købehavns Lufthavn gennem FDM. Læs mere om rabatten her.

Bemærk, at det ikke er hos alle BroBizz samarbejdspartnere, du også kan benytte PayByPlate. Det er derfor, du ikke kan nøjes med PayByPlate. 

Læs mere på BroBizz’ egen hjemmeside, og få et overblik over alle de steder, hvor du kan betale med din BroBizz og med PayByPlate, og hvorfor det kan betale sig at have begge dele.

Klik på den enkelte bro, færge, vaskehal eller parkeringssted for mere information. Læs mere

Bestil BroBizz

 

Har du spørgsmål?

Læs vores FAQ om BroBizz

 

Forbruger- og formidlingsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med BroBizz. Alle oplysninger og priser stammer fra BroBizz. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.