Lån til drømmebilen med et billån fra DIBA og spar 2.000 kr. på lånet som FDM-medlem

Diba Billån - Bedst i test

Nu kan du få rabat på et af Danmarks bedste billån i samarbejde mellem FDM og Diba Billån.

Som FDM-medlem sparer du 2.000 kr. i etableringsomkostninger hos Diba Billån, som er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Beregn billån

Kåret til Bedst i test 2018 af Tænk Penge

Spar 2.000 kroner på dit lån som FDM-medlem

Få hurtigt svar på din ansøgning

Få billånet, der er bedst i test

Vi er stolte af at tilbyde dig en ægte markedsvinder indenfor billån – i et tæt samarbejde mellem FDM og Diba Billån. Klik på låneberegneren, og ansøg om billånet til finansiering af din drømmebil. Uanset om bilen er ny eller gammel.

Spar 2.000 kroner på dit billån

Hvad koster et billån? Hos FDM arbejder vi hver dag for at skaffe de bedste rabatter til vores medlemmer. Det har vi også gjort denne gang. Derfor sparer du 2.000 kroner i etableringsomkostninger. Den besparelse gælder kun for FDM-medlemmer. Klik på ”beregn billån”, og se prisen på dit lån.

Få svar HURTIGT - fordi nogle drømme ikke kan vente!

Hos Diba Billån får du hurtigt svar på din ansøgning. Når du har fundet den bil, du drømmer om, kan du nemt og hurtigt ansøge online. Du får svar på din ansøgning indenfor kort tid.

Beregn billån

 

Sådan beregner du dit billån hos Diba

  1. Gå til beregneren via linket "Beregn billån" (du vil blive ført til Diba.dk ved at klikke på knappen).
  2. Indtast dine oplysninger, og beregn dit billån.
  3. OBS: FDM-rabatten på 2.000 kr. i etableringsomkostninger fratrækkes automatisk din lånansøgning. 
  4. Ansøg om billån, og afvent svar fra Diba Billån.

Beregn billån

 

Skal dit lån være med eller uden udbetaling?

Med et billån fra Diba Billån vælger du selv, om dit lån skal være med eller uden udbetaling. Brug beregneren, og find ud af, hvad prisen for et billån er for dig med og uden udbetaling.

Også til dig der handler privat

Nogle billån gælder kun, hvis du køber bil af en forhandler. Men ikke hos Diba Billån. Diba Billån tilbyder også billån, hvor der handles mellem private.

Tjek af slutseddel

Som FDM-medlem har du mulighed for at få gennemgået din slutseddel på bilen inden køb, uden beregning. Vi tjekker også det med småt. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med slutsedlen til bilhandlen her.

Beregn billån

 

Har du spørgsmål?

Læs vores FAQ om billån gennem Diba

 

Forbruger- og formidlingsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet omkring billån gennem Diba. Du indgår låneaftalen direkte med Diba. Alle oplysninger og priser stammer fra Diba. Ved spørgsmål til billån eller ved klager kontaktes Diba på tlf. 55 75 43 00 eller på mail bil@diba.dk. Diba tilbyder billån hvor der handles mellem private.