Få rabat hos Skorstensgaard som FDM-medlem

Få op til 23 % rabat hos Skorstensgaard

Hos Skorstensgaard klarer de alle service, reparationer og hjulskift på alle bilmærker - uanset årgang eller model.

Som medlem af FDM får du 15% rabat på hjulskift, reparation og dele samt 23% rabat på serviceeftersyn.

Se hvordan

Servicerer bilen efter fabrikkens foreskrifter

3 års garanti på reservedele

Reservedele i høj kvalitet

Sådan får du rabat på hele fakturaen hos Skorstensgaard

1. Husk altid at oplyse, at du er FDM-medlem ved prisforespørgsel, samt fremvise dit FDM medlemskort, når du kommer til værkstedet.

Rabatten gælder i alle deres afdelinger i Danmark

Find dit lokale værksted

Få reparationskontrol som FDM-medlem

Når du er medlem af FDM, er reparationskontrol en del af dit medlemskab. Derfor kan du få FDMs eksperter til at tjekke det reparations- og servicearbejde, du har fået udført hos Skorstensgaard. Læs mere om reparationskontrol

Tyske værkstedspriser

Når du er FDM-medlem, giver de dig 15% rabat på hjulskift, reparation og dele samt 23% rabat på service, når du har din bil på værksted hos Skorstensgaard.

Skorstensgaard reparerer og servicerer din bil efter fabrikkens foreskrifter, og de bruger altid reservedele i samme høje kvalitet, som de dele der allerede sidder i bilen, og de udfylder de samme tjekskemaer som det autoriserede værksted. 

Tillidsværksted

Skorstensgaards kunders tillid er vigtig for dem, og værkstedets gennemsigtighed er en vigtig nøgle til denne tillid. Gennemsigtigheden praktiseres lige fra første kontakt med afgivelse af skriftligt udspecificeret tilbud, gennemgang af opgaven og faktura. Hertil kommer at Skorstensgaard selvfølgelig kontakter dig med det samme, hvis de finder andet på bilen der bør udbedres. 

Deres medarbejdere er løbende på kurser og videreuddannelse, således at de altid er opdateret på ny viden og teknologi. Det betyder, at de kan udføre alle opgaver på din bil korrekt og effektivt.

Læs mere om gennemsigtighed hos Skorsteensgard her

Der gives 3 års garanti på alle reservedele der er købt og monteret hos Skorstensgaard.

Begræsninger

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger og/eller kampagner og der gives ikke rabat på specialdele. Husk altid at oplyse at du er medlem af FDM ved bestilling af tilbud eller tid.

Forbruger- og formidlingsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Skorstensgaard. Alle oplysninger og priser stammer fra Skorstensgaard. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.