Hvordan dækker en FDM Børneforsikring?

FDM Børneforsikring kan være det økonomiske sikkerhedsnet under familiens økonomi, hvis dit barn bliver alvorligt syg eller kommer til skade ved et ulykkestilfælde. Og dit barn har mulighed for at få behandling hos fysioterapi, kiropraktor eller psykolog umiddelbart efter, at ulykken er sket.

Kontakt os

 

Forsikring på tre niveauer

FDM Børneforsikring samler det vigtigste fra ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikringen og kan vælges i tre forskellige grader:

  • Minimum - Hvis dit barn kommer ud for en ulykke, dækker forsikringen, hvis dit barn får et varigt mén på en minimum méngrad fra 5 %. Forsikringen dækker også udgifter til behandlinger, tandskade og begravelseshjælp.

  • Basis - Du får den samme gode grunddækning som ved Minimum, men hvis dit barn får et varigt mén på 30 % eller mere, udbetaler vi dobbelterstatning. Dit barn kan også få erstatning for visse kritiske sygdomme.

  • Super - Superforsikringen indeholder alle fordelene fra Minimum og Basis plus en sundhedsforsikring, der giver jer hurtig adgang til privathospital.

 

Til særlige behov

Du har mulighed for at udvide din børneforsikring med tilvalg, der giver ekstra dækning:

  • Strakserstatning ved knoglebrud - Få udbetalt erstatning, hvis dit barn fx brækker armen ved et ulykkestilfælde.

  • Udvidet hjælp ved ulykker Du kan få udbetalt kompensation , hvis barnet er indlagt i mindst 5 dage. Du kan også få tilskud til rengøringshjælp og transport til planlagte behandlinger.

  • Tyggeskade - Dækker udgifter til tandbehandling, hvis dit barn knækker en tand, ved at tygge på en fremmed genstand i maden.  

  • Sygdom - Få udbetalt et engangsbeløb, hvis dit barn bliver ramt af visse kritiske sygdomme. 

 

Vil du vide mere?

Hent vores produktoversigt og læs meget mere om FDM Børneforsikring, dine tilvalg og dækninger.

Download faktablad

Download betingelser

 

 

Sygdom

Noah er på opdagelse i et krat, og får et flåtbid, der ikke bliver opdaget i tide. Derfor får han en borrelia-infektion et stykke tid efter. Da diagnosen senere bliver stillet får familien udbetalt en erstatning på 106.174 kr. (2017). Pengene bruger de til at kompensere for at den ene går ned i tid en periode, indtil Noah bliver rask igen.

Noah har børneforsikringen Tryg Barn Basis, som dækker både ved Ulykke og Kritisk sygdom.

Sundhed

Ida elsker at lave saltomortaler på trampolinen. En dag kommer hun til at hoppe ud af trampolinen og forvrider sit knæ. Knæet bliver ved med at gøre ondt efter noget tid, og lægen henviser til en ortopædkirurg. Her er ventetiden lang, og Idas forældre bruger børne- forsikringen til at komme hurtigt til på et privathospital.

Ida har børneforsikringen Tryg Barn Super, som også giver adgang til behandling på privathospital.

Ulykke

Mikkel på 11 år er vild med at gå til karate. En dag til træning kommer han til skade med sin arm. Det viser sig, at armen er brækket. Da Mikkel får gipsen af igen, får han hjælp til genoptræning af en fysioterapeut og den kommer i bedring. Men desværre bliver den ikke helt god igen, og han får et varigt mén på 5 %

Mikkel har børneforsikringen Tryg Barn Minimum og får både dækket fysioterapeuten og udbetalt erstatning på grund af det varige mén.

Få flere fordele med FDM forsikring Ekstra

Du får endnu mere tryghed i hverdagen ved at samle dine forsikringer med FDM Forsikring Ekstra. 

Se dine fordele

Du kan også få…