Hvordan dækker en FDM katteforsikring?

FDM katteforsikring
Fotograf:

Med en FDM katteforsikring er din altid kat godt sikret. Hvis din firbenede ven bliver syg eller kommer til skade, dækker forsikringen regningen hos dyrlægen. Hos FDM får du en fleksibel sygeforsikring til din kat med mulighed for tilvalg, så din kat får den rigtige hjælp.

Beregn pris

Vælg en sygeforsikring specielt til din kat

Dyr kan desværre ikke fortælle os, når de har det dårligt. Så det er nødvendigt med en tur til dyrlægen en gang imellem. Derfor har vi lavet en katteforsikring, hvor sygeforsikringen udgør selve grunddelen. Vi har også flere tilvalg at vælge mellem. På den måde betaler du aldrig for noget, du ikke har behov for. Din katteforsikring hos FDM bliver lavet specielt til din kat.

Beregn pris på katteforsikring med det samme

Du kan nemt se, hvad prisen på din katteforsikring bliver i vores prisberegner. Her kan du også til- og fravælge diverse tilvalgsdækninger, og se den samlede pris. Det hele er selvfølgelig inklusive alle afgifter og gebyrer, så du altid ved, præcis hvad du skal betale.

Du kan selv vælge, hvor lav din månedlige ydelse skal være ved at justere selvrisikoen. Der er mange måder at sammensætte vores katteforsikring på, så du får den bedste pris til dine (og kattens) behov. Du kan læse mere om de specifikke tilvalgsdækninger direkte i prisberegneren.

Beregn pris

Få forsikring af kat med garanteret bred dækning

Grunddækningen på vores forsikring af kat kan du også kalde for en kattesygeforsikring. Den har behandlingsdækning, som dækker dyrlægeudgifter til undersøgelse, behandling, indlæggelse og operation. Vi kalder selv grunddækningen for Sygdom og Ulykke, som samlet dækker over de typiske grunde til dyrlægebesøg. 

Læs mere om FDM katteforsikring her

Dæk regningen hos dyrlægen

Din FDM katteforsikring dækker udgifterne til dyrlæge, hvis din kat skal undersøges, behandles, indlægges eller opereres. Du kan også vælge at forsikre din kat med fem ekstra forsikringer:

Du har også mulighed for at vælge ekstra dækning – f.eks. hvis du har din kat med på rejser.

  • Tænder og Medicin – dækker tandbehandling som eksempelvis tandbyld og rodbetændelse m.m.
  • Fysisk Behandling m.v. – dækker fysisk behandling (fx fysioterapi, kiropraktik, laserterapi og massage), samt genoptræning og guldimplantat (behandling ved slidgigt og ledsmerter).
  • Med på Rejse – dækker dyrlægebehandling og indlæggelse under rejser i EU/EØS
  • Pasning – dækning af udgifter til pasning af kat på dyrepension eller privat pasning af katten, hvis du, din ægtefælle eller barn under 18 år indlægges på hospitalet.
  • Livdækning - Vælger du tilvalgsforsikringen ’livdækning’, udbetaler vi en kontant erstatning, så du kan købe en ny killing, hvis det sker, at din kat dør eller må aflives.

Kontakt os

Har du også hund?

Det er ikke kun en katteforsikring, du kan få hos os. Vi har nemlig også en god hundeforsikring. Her kan du vælge den lovpligtige del af hundeforsikringen samt flere forskellige tilvalgsmuligheder, der passer til dine og hundens behov. Hundeforsikringen blev kåret til Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk i 2017.

Vil du vide mere?

Hent vores produktoversigt og læs meget mere om FDM katteforsikring, dine tilvalg og dækninger.

Download faktablad
Download betingelser 
 

Få flere fordele med FDM Forsikring Ekstra

Du får endnu mere tryghed i hverdagen ved at saml dine forsikringer med FDM Forsikring Ekstra.

Se dine fordele
 

Du kan også få...