FDM Ladeeksperter

Få rådgivning om ladeløsninger til din elbil eller plugin hybrid. Vores FDM ladeeksperter hjælper dig med at finde en løsning, der dækker dine ladebehov både hjemme og på farten.

Brug for en ladeekspert?

Brug for en ladeekspert?

Er du i tvivl om hvilken ladeløsning, du skal vælge til din elbil eller plugin hybrid? 

Ikke medlem af FDM endnu?

Har du har brug for gode råd fra FDM Ladeeksperter, skal du være medlem af FDM. Ud over rådgivning får du også medlemsrabat på ladeboks og adgang til billån og bilforsikring til din elbil eller plugin hybrid. Bliv medlem i dag og få masser af fordele.

Bliv medlem

For mange elbilister kan det være svært at gennemskue, hvilke muligheder der er for opladning, og hvordan det samlede regnestykke bliver. Du møder også nye begreber som mormorkabel, afgiftsrefusion og supercharger, som i første omgang måske ikke giver så meget mening.  

FDM Ladeeksperter hjælper med:

  • Skal du vælge abonnement eller hjemmelader - eller måske en kombination?
  • Hvad koster det at lade din elbil eller plugin hybrid?
  • Hvordan kan du få billigere strøm til din bil?
  • Hvad gør du med opladning, hvis du bor i lejlighed?
  • Er det farligt at lade direkte fra stikkontakten?
  • Hvordan lader man en elbil i sommerhuset?

Find den bedste løsning

Du kan som medlem af FDM få rådgivning om ladeløsninger til din elbil og plugin hybrid. FDMs rådgivning er en del af dit medlemskab, men er du endnu ikke medlem, kan du blive det i dag og få alle fordelene for elbilister.

Bliv medlem

Vores FDM Ladeeksperter er eksperter i alt der handler om opladning og beregning af udgifter for din elbil eller plugin hybrid. Og har du et rigtig svært spørgsmål, hvor vi endnu ikke kender svaret, så finder vi det til dig.

Spørg FDM Ladeeksperter

Som medlem af FDM har du fri adgang til personlig rådgivning fra FDM Ladeeksperter. Spørg os om alt det svære, og find en god ladeløsning til din elbil eller plugin hybrid. Du kan skrive til os her.

Kontakt FDM Ladeekspert

Få svar på alt om opladning

At finde den bedste ladeløsning er ofte et puslespil for mange. Herunder kan du finde svar på mange af de overvejelser, du måske har om opladning til din elbil eller plugin hybrid.

Medlemsrabat på FDM Ladeboks