* Gælder kun det køretøj der er registreret i FDM-medlemskabet

** ePlus er et kombineret køb af hhv. medlemsfordele fra FDM og et Clever One (eplus) opladningsabonnement leveret af Clever A/S.
Du kan kun have én elbil tilknyttet til ladedelen af abonnementet 

Læs mere om standardinstallation af Clevers ladeboks på clever.dk/installation.

Energitillæg: Beregnes som den del af gennemsnitlige månedlige indkøbspris på el (inkl. moms, ex afgifter og tariffer), som overstiger 0,89 kr./kWh x dit kWh-forbrug.

Tilbagebetaling af en del af dine strømomk. til ladeboksen: Du betaler din elleverandør. Tilbagebet. består af dit kWh-forbrug X gens. Strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer (landsgens.) og moms, ekskl. moms på elafgift og ekskl. abonnemetsudgifter til el og netselskab) i DK kl. 23-06 den pågældende md.

Fortrydelsesret: 14 dage. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

Hvilket medlemskab passer til dig?

Køreklar-medlemskab - kvinde i bil

Køreklar-medlemskab

Du har adgang til vores ekspert-rådgivning, magasinet Motor, en lang række rabatter på brændstof, værksteder, syn, forlystelser og meget mere.

Læs mere om Køreklar
Kombi-medlemskab - mand ringer til fdm vejhjælp

Kombi-medlemskab

Du får alle fordelene fra Køreklar samt FDM vejhjælp, som dækker dig i Danmark og Europa. Desuden får du en førstehjælpstaske og meget mere.

Læs mere om Kombi
Komplet-medlemskab - værksted

Komplet-medlemskab

Her får du alle fordelene fra Køreklar og Kombi og meget mere. Bl.a. kan du få skiftet dine hjul to gange årligt og få opbevaret et sæt dæk.

Læs mere om Komplet
ePlus medlemskab - mand ved clever ladestander

ePlus-medlemskab

Du får alle fordelene fra Køreklar samt opladning på Danmarks største ladenetværk, opladning hjemme med en Clever-ladeboks og meget mere.

Læs mere om ePlus

Du kan nemt få brug for FDM

Skal du have en ny bil, og er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en benzinbil, diesel, elbil, hybrid eller plugin-hybrid? Som FDM-medlem kan du altid få rådgivning af vores eksperter inden for bilteknik, jura og bilfinansiering.

Vi gennemgår også gerne din slutseddel eller privatleasingkontrakt.

FDM Rådgivning - bliv medlem og få hjælp til valg af elbil

Drømmer du også om en elbil?

Overvejer du en elbil eller en plugin-hybrid, har du formentlig en række spørgsmål i forhold til både valg af bil, opladning, budget og bilens rækkevidde. FDMs eksperter sidder klar til at hjælpe dig på vej i den grønne omstilling. Ring eller skriv, og hør nærmere om dine muligheder. 

FDM slutseddel ved bilhandel - bliv FDM-medlem

Stå stærkere i en bilhandel

Et bilkøb er en stor beslutning. Hvad enten du overvejer ny eller brugt bil, kan vores eksperter rådgive dig om valg af bil, budget og selve købet, når der skal udarbejdes en slutseddel. FDMs jurister hjælper dig med at gennemgå aftalen og sikrer, at den er lovlig, så du ikke stilles dårligt i handlen.

FDM Rådgivning - efter bilkøb

Er du i tvivl om dine rettigheder?

Har du været uheldig, og er din nye bil behæftet med fejl og mangler, hjælper vi dig med dine rettigheder og det videre forløb. FDM gennemgår hver sag individuelt, så vi kan rådgive og bistå dig bedst muligt. Vores jurister kan også hjælpe dig med at føre din sag i retten.

Populære fordele

FDM Rådgivning - personlig rådgivning med FDMs eksperter

Rådgivning

Personlig rådgivning ved bl.a. bilkøb, juridisk bistand, parkeringsbøder og tekniske spørgsmål.

Rådgivning

Få rådgivning af vores eksperter inden for bilteknik, jura og bilfinansiering. Vi sidder klar til at hjælpe med alt fra bilvalg og bilkøb til udstyr, teknik og eventuelle uenigheder med p-selskaber, bilforhandlere og værksteder.

Vores rådgivning dækker også konkrete spørgsmål om vedligeholdelse, forsikringer, og regler for brug af dæk i ind- og udland, samt hjælp til forståelse af komplekse værkstedsregninger. Et medlemskab hos FDM betyder, at du har vores eksperter til rådighed. Vi sikrer, at dine rettigheder som bilist bliver respekteret og varetaget. Skulle du stå i en svær situation, kan FDM også repræsentere dig i en retssag. FDM er din sikkerhed for, at du ikke står alene.

FDM medlemsrabat - billigt brændstof - bliv medlem af FDM

Billigt brændstof

Spar penge, når du tanker benzin og diesel på Shell, Q8 og F24. Har du elbil, får du også rabat.

Billigt brændstof

Få markedets største rabat på brændstof, når du tanker på Shell, Q8 og F24. Der er to måder at få rabat på:

  1. Tilknyt husstandens betalingskort og spar 2,5% på standerprisen, når du tanker.
  2. Bestil et FDM/Shell Card og spar 25-30 øre pr. liter brændstof.

Har du elbil, får du også rabat. Spar 25 øre pr. kWh, når du lader med Shells lynladere.

Forsikringer - FDM

FDM Forsikringer

Få adgang til FDMs attraktive forsikringer til dig, din bil og din familie.

FDM Forsikringer

FDM Forsikringer tilbyder forsikringer til alt det, du holder af. Her får du gode dækninger til lave priser. Fx anbefales vores bilforsikring af Forbrugerrådet Tænk.

Derudover tilbyder vi specialiserede forsikringer som hundeforsikring, kåret som den bedste af Forbrugerrådet Tænk, og sundhedsforsikring, der sikrer hurtig behandling. Med FDM kan du vælge skræddersyede forsikringspakker og få dækket alt fra indbo og ulykker til din motorcykel eller knallert. Vi har også særlige forsikringer for din båd, campingvogn eller veteranbil.

Sammensæt selv din forsikring ud fra det, du har brug for.

FDM Medlemsrabatter - bliv medlem af FDM

Medlemsrabatter

Få rabat på bl.a. værksteder, kørekurser, bilvask og oplevelser med FDMs væld af medlemsrabatter.

Medlemsrabatter

Som medlem af FDM er der attraktive fordele til dig og din bil. Opnå rabat på bl.a. værkstedsregninger, nye dæk, bilvask, parkering, oplevelser, museer, overnatninger og meget mere.

Vores produkter og fordelspartnere er nøje udvalgt for at give dig de bedste besparelser. Bliv en del af fællesskabet i dag og få glæde af dit medlemskab. Husk at du kan følge med i vores ugentlige nyhedsbreve.

Sådan kommer du hurtigt i gang

Bliv medlem online

Bliv medlem i dag

Ring eller skriv, og få rådgivning
med det samme.

Tilknytning af betalingskort - optjen FDM-rabatter

Registrér betalingskort

Optjen rabat, og nyd godt af dine fordele.
Gælder for alle i husstanden.

Download FDM-app og se dine besparelser

Hent appen Mit FDM

Følg med i dine besparelser, og få
overblik over dit medlemskab.

Vil du vide mere om et medlemskab hos FDM?

Se de oftest stillede spørgsmål om medlemskaberne herunder.

Er du i tvivl om, hvilket medlemskab der passer til dig og dine nuværende behov? Ring til os for råd og vejledning på 70 13 30 40.

Køreklar-medlemskabet er til dig, der har brug for rådgivning om bilkøb samt dine rettigheder som bilist. 

Kombi-medlemskabet er til dig, der også har behov for vejhjælp i både Danmark og Europa. 

Komplet-medlemskabet er til dig, der både har brug for vejhjælp samt hjulskifte og opbevaring.

Hos FDM får du hjælp med gennemsyn af slutseddel, valg af ny eller brugt bil, valg af autostol, rådgivning ved parkeringsbøder, udfordringer med bilforhandlere og meget mere.

Vores ekspertteam tager udgangspunkt i dig og i din konkrete situation. FDM hjælper dig med dine rettigheder som bilist.

I særlige situationer kan vi føre en retssag for dig. Eksempelvis hvis du oplever uretmæssige forhold eller kommer i klemme mellem bilforhandlere, værksteder, importører, parkeringsselskaber og myndigheder. FDM gennemgår hver sag individuelt og vil således også vurdere hver sag herefter. Derfor er det ikke alle sager, der ender i en retssag.

I vores sammenligning kan du se, hvilke medlemsfordele du får med i de enkelte FDM-medlemskaber. Se sammenligningen under de viste medlemskaber øverst på denne side.

Du får FDM-rabat, når du er medlem og benytter dig af tilbud og tjenester fra vores fordelspartnere. Her kan du få rabat på brændstof, værkstedsregninger, oplevelser og meget mere.

Med et FDM Kombi-medlemskab eller et FDM Komplet-medlemskab kan du tilføje en ekstra bil for et mindre månedligt beløb og få de samme gode fordele til bil nr. 2. Ring på 70 13 30 40 for at høre mere.

I 2021 skiftede vi navn, så vi nu blot hedder FDM. Før navneskiftet hed vi Forenede Danske Motorejere, hvoraf forkortelsen FDM netop udspringer fra.

Vi kan desværre kun hjælpe dig med råd og personlig vejledning, hvis du er medlem af FDM.

Men du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi generelt hjælper vores medlemmer, og hvilke fordele du kan få som medlem af Danmarks største forbrugerorganisation.

Er du medlem af FDM, og ønsker at opgradere eller ændre dit medlemskab? Ring til os på 70 13 30 40, så hjælper vi dig med at sikre, at dit medlemskab matcher dit nuværende behov.

Medlemsservice

70 13 30 40

man-fre: 9 - 16
lørdag-søndag: lukket

FDM Forsikring

70 25 72 00

man-tors: 8 - 20
fredag: 8 - 17
lørdag: 9 - 16

FDM travel

70 11 60 11

man-fre: 10 - 16
lørdag-søndag: lukket

Skriv til os

Har du spørgsmål til dit medlemskab eller brug for rådgivning, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv besked