Ophavsret

Alt materiale på fdm.dk i form af tekster, billeder, animationer, grafik-, lyd- og videofiler m.v. er ophavsretligt beskyttet mod kommercielt brug.

Alt materiale på fdm.dk i form af tekster, billeder, animationer, grafik-, lyd- og videofiler m.v. er ophavsretligt beskyttet mod kommercielt brug.
Viden

Kopiering helt eller delvis af materiale fra fdm.dk er ikke tilladt til kommercielt brug uden FDMs skriftlige samtykke. Hjemmesiden www.fdm.dk indeholder materiale, som er copyright-beskyttet af tredje part. Med mindre andet fremgår er tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. FDM forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Kopiering til privatbrug af fx rejseguides er tilladt.

Journalister kan i forbindelse med omtale af FDM frit anvende pressemeddelelser og pressefotos fra FDMs presseafdeling. For yderligere information kontakt FDMs presseafdeling.

Regler for links

Der må gerne linkes til fdm.dk's offentlige sider. Det er dog forudsat, at det sker på en loyal måde og i overensstemmelse med gældende ret og med tydelig kildeangivelse.

FDM accepterer ikke links, som kan få fdm.dk til at fremstå som en integreret del af anden hjemmeside, eller som har til formål at sælge egne produkter. Dette omfatter HTML-grabbing, IFraming m.v.

For yderligere information kontakt FDMs presseafdeling.

Medlemsnummer er privat

Det er ikke tilladt at offentliggøre dit FDM-medlemsnummer  med det formål, at andre personer (ved hjælp af dit medlemsnummer) kan få adgang til materiale på fdm.dk, som er forbeholdt FDMs medlemmer.