Autostole

På denne side finder du link til test og artikler om autostole. Du kan læse guider til valg af autostole og montering. Desuden kan du læse test af de bedste autostole og blive klogere på regler og lovgivning.

Guide til autostole

Pige i autostol.

Se hvad du skal være opmærksom på, når du vælger den første autostol - og de næste. Så er du godt klædt på til at vælge de rigtige autostole, der passer til dit barn og din bil.

Guide til køb af autostol

Mand monterer autostol i bil.

Når du skal have børn med i bilen, skal autostolen placeres korrekt. Ellers vil den ikke beskytte barnet optimalt. Se, hvordan du kører sikkert med børn i bilen og monterer en autostol korrekt.

Guide til montering af autostol

Pige prøver autostol i butik.

Når du kører med børn i bilen, skal du overholde en række regler. Få styr på detaljerne når det gælder alt fra autostole og selepuder til lejlighedsvis kørsel med børn i bilen.

Guide til regler om autostole

Test af autostole

Mor kigger til baby, som sidder i autostol i en bil.

Dit barn skal selvfølgelig sidde både behageligt og sikkert, når I kører bil. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige autostol. Men det kan være svært at finde den rette autostol. 

Der er stor forskel på de bedste og dårligste autostole på markedet. Og prisen afspejler ikke altid kvaliteten. Derfor tester FDM hvert år en række af de mest populære autostole grundigt.

Vi tester naturligvis først og fremmest, hvordan stolen beskytter i tilfælde af uheld. Men vi tester også, om stolene indeholder skadelige stoffer, og om de er lette at montere og betjene i hverdagen.

Læs FDMs seneste test af autostole

Har du brug for en sikker autostol?

Husk, at du på FDMshop.dk kan finde et bredt udvalg af gode og sikre autostole. Er du medlem af FDM, handler du med rabat på udvalgte varer.  

Besøg FDMshop.dk