Autostole

Autostole

Dit barn skal selvfølgelig sidde godt og sikkert på turen. Det gør du ved at finde en sikker autostol, som passer til dit barn og din bil. Det er også vigtigt, at du kan montere stolen korrekt i bilen. Endelig skal du også kunne spænde dit barn korrekt fast i stolen. Så barnet sidder behageligt og sikkert.

Dine fordele med FDM

  • Få uvildig rådgivning af eksperter
  • 30 dages tilfredshedsgaranti i vores webshop
  • 3 års garanti på autostole købt i vores webshop

FDM anbefaler

  • Lad dit barn sidde i bagudvendt autostol så længe som muligt
  • Læs i instruktionsbogen, hvordan du placerer stolen bedst i bilen
  • Vær sikker på, at stolen passer til barnet og er korrekt monteret
Vælg den rette autostol

Vælg den rette autostol

Der er stor forskel på de bedste og dårligste autostole på markedet. Og prisen afspejler ikke altid kvaliteten. Derfor tester vi i samarbejde med en række europæiske bilklubber de mest solgte og tilgængelige autostole grundigt. Vi tester, hvordan stolen beskytter i tilfælde af uheld. Vi tester også, om stolene indeholder skadelige stoffer og om de er lette at montere og betjene.

Autostoletest 2021

Tidligere test af autostole

Den første autostol

Køb af autostole

Køb autostole

I vores webshop kan du købe testvindende autostole til alle aldersgrupper. Husk at købe den første autostol, inden barnet er født. Så kan du transportere det sikkert hjem fra hospitalet.

Køb autostol i FDMshop.dk

Guide til valg af autostol

Montering af autostole

Regler for autostole

Børn under 135 cm skal sidde fastspændt i godkendt sikkerhedsudstyr, der passer til deres alder, størrelse og vægt, når du kører med dem. Indtil dit barn er 3-4 år, bør det sidde i en autostol og helst bagudvendt. De ældre børn kan bruge en selepude. FDM anbefaler selepuder med ryglæn og hovedstøtte. Det er dit ansvar som fører af bilen, at alle passagerer bruger det korrekte sikkerhedsudstyr. Du kan læse alle reglerne her:

Autostol: Regler og lovgivning

Autostol eller selepude?

Montering af autostole

Sådan kan FDM hjælpe dig