Beregner til trailer og campingvogn

Hvor tung en anhænger giver dit kørekort og din bil dig ret til at trække? Brug FDMs beregner, og se om du holder dig inden for reglerne.

Viden

Trailerberegner pt under opdatering

Vi har desværre tekniske problemer med vores trailerberegner på nuværende tidspunkt. Vi arbejder på at få det ordnet. Har du spørgsmål, henviser vi i mellemtiden til vores rådgivning.

Kontakt rådgivning

Med FDMs trailer- og campingvognsberegner kan du nemt finde ud af, hvor tung en trailer eller campingvogn, din bil må trække med det kørekort, du har.

Indtast først hvilken kategori kørekort du har, og indtast derefter vægtoplysningerne, som du finder på bilens og anhængerens registreringsattest. Du vil med det samme kunne se, om du må køre med den indtastede kombination.

Hvis ikke andet er angivet, gælder resultatet både i Danmark og udlandet. Du vil altså kunne læse i den forklarende tekst, om der er særlige forbehold, hvis du skal benytte vægtkombinationen i udlandet.

Tempo 100 i Danmark

Det er muligt at få en dansk Tempo 100-godkendelse til din trailer eller campingvogn. Er du i tvivl om, hvorvidt din anhænger kan få Tempo 100 i Danmark og Tyskland, kan du bruge FDMs Tempo 100-beregner.

Beregn: Tempo 100

Mere om trailer og camping på fdm.dk

Se reglerne for, hvor meget du må trække

Se forskellen på totalvægt og lastevægt

Få FDM vejhjælp til din trailer