Beregner til trailer og campingvogn

Hvor tung en anhænger giver dit kørekort og din bil dig ret til at trække? Brug FDMs beregner, og se om du holder dig inden for reglerne.

Viden

Trailerberegner


Med FDMs trailer- og campingvognsberegner kan du nemt finde ud af, hvor tung en trailer eller campingvogn, din bil må trække med det kørekort, du har.

Indtast først hvilken kategori kørekort du har, og indtast derefter vægtoplysningerne, som du finder på bilens og anhængerens registreringsattest. Du vil med det samme kunne se, om du må køre med den indtastede kombination.

Hvis ikke andet er angivet, gælder resultatet både i Danmark og udlandet. Du vil altså kunne læse i den forklarende tekst, om der er særlige forbehold, hvis du skal benytte vægtkombinationen i udlandet.

Gå til trailerberegner

 

Tempo 100 i Danmark

Det er muligt at få en dansk Tempo 100-godkendelse til din trailer eller campingvogn. Er du i tvivl om, hvorvidt din anhænger kan få Tempo 100 i Danmark og Tyskland, kan du bruge FDMs Tempo 100-beregner.

Beregn: Tempo 100

Hvad gør du, hvis uheldet er ude?

Selv den mest rutinerede campist kan komme ud for et uheld på turen. Som medlem af FDM kan du tilkøbe vejhjælp til din campingvogn eller specialtrailer.

Bestil vejhjælp