Bauhaus

BAUHAUS | Rabat i butik og webshop

Som FDM-medlem får du fast 6% rabat på alt i BAUHAUS med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele. Online og i butik!

Gå til BAUHAUS' webshop

Kampagne 6% + 4% FDM-rabat hos BAUHAUS

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at få rabat. Tilknyt dit kort her
  2. Betal med dit tilmeldte betalingskort ved kassen i butikken eller online i BAUHAUS' webshop.

Gælder fra 6.- 31. maj.

Gå til BAUHAUS
Par med gør-det-selv-projekt handler i Bauhaus

Find hvad du skal bruge i Danmarks største byggemarked

Står du og skal have malet soveværelset eller kunne du godt tænke dig at få lagt en ny terrasse i haven?

Der føres et bredt sortiment i vareområder som belysning/el-artikler, VVS, værktøj, isenkram, malervarer, alt til gulv samt træ- og bygningsartikler, og BAUHAUS dygtige medarbejdere står klar til at give dig gode råd og vejledning.

Hos BAUHAUS kan du også finde en masse tilbehør til bilen, båden og din cykel. Lige fra batterier og ladere til bådmaling og cykelholdere.

Sådan får du FDM-rabat i BAUHAUS

Betingelser

Rabatten gælder på alle varer og produkter i BAUHAUS, også tilbudsvarer, med mindre BAUHAUS gør opmærksom på, at "rabatten ikke kan kombineres med andre rabatter". Der ydes ikke rabat ved køb af gavekort samt leje af udstyr.

Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Forbruger- og købsinformation

Når du har handlet i en af BAUHAUS butikker, vil rabatten oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 hverdage. Rabat, som optjenes via Kort Tilknytning, overføres en gang i kvartalet til det registrerede kort og er klar til brug 15/1, 15/4, 15/7 og 15/10 eller førstkommende bankdag derefter. Grundet BAUHAUS' udvidede returret vil rabatten først blive sendt til udbetaling efter 92 dage og vil blive udbetalt i førnævnte udbetalingsterminer.

FDM er alene formidler af samarbejdet med BAUHAUS. Alle oplysninger og priser stammer fra BAUHAUS. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Er du ikke medlem af FDM?

Tusindvis af medlemmer har tjent deres medlemskab hjem ved at gøre brug af de fordele og rabatter, de har adgang til i deres medlemskab.

Vil du også spare penge?

Bliv medlem

Du kan også få rabat hos...