Få rabat på leje af en autocamper som FDM-medlem

Oplev friheden med en autocamper

Med en autocamper har I alt med jer, uanset hvor turen går hen, og alligevel kan I være midt i smuk natur og se fantastiske panoramaer. 

Lej autocamperen gennem FDM travel, og få 500 kr. i medlemsrabat.

Lej autocamper

Tag hotelværelset med på rejsen

Overnat midt i fantastisk natur

Perfekt kombination af komfort og camping

Sådan får du rabat på autocamperleje hos FDM travel

  1. Book din autocamper hos FDM travel
  2. HUSK! Når du bestiller din ferie, skal du oplyse dit FDM-medlemsnummer for at opnå rabatten på 500 kr pr. booking.

Lej autocamper

 

Frihed på rejsen

Autocamper er ideel til kør-selv-ferie i USA, Canada, Australien, New Zealand og Europa, hvis I ønsker den ultimative frihed sammen med familien eller gode venner. I har jeres bagage samlet på et sted, køkken og soveværelse følger altid med, uanset hvor I bevæger jer hen, og alligevel er I midt ude i naturen med storslåede nationalparker, åbne vidder og fantastiske panoramaer.

Børnene vil elske en kør-selv-ferie i autocamper. De kan sidde ved bordet og opleve landskaberne passere forbi, mens de samtidig hyggesnakker, spiller eller tegner.

 

FDM travel vejleder

Er en kør-selv-ferie i autocamper noget for jer, står FDM travel altid klar til at vejlede jer om valg af størrelse og model, samt hvor ferien skal gå hen. Prisen på ferien afhænger af jeres behov og ønsker samt det aktuelle udbud af autocampere på den ønskede destination.

 

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med FDM travel. Alle oplysninger og priser stammer fra FDM travel. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter.

Se fordele