Få rabat på dit ophold hos Cabinn som FDM-medlem

CABINN hoteller - rabat på overnatning

Centralt beliggende i de største byer i Danmark finder du CABINN hotellerne - kvalitetsovernatninger til lave priser, med fri internet.

Få rabat på overnatning som FDM-medlem.

Få 10% rabat som FDM-medlem

Centralt beliggende

Priser fra 499 kr.

Sådan får du 10% rabat hos CABINN hotellerne

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort.
  2. Book dit ophold online på nedenstående link, og betal med dit tilmeldte betalingskort online eller ved afrejse.

Book ophold

Kvalitetsovernatning til lav pris

CABINN Hotellerne blev grundlagt i 1990 og er en danskejet hotelkæde, som du finder i de største byer i Danmark: København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Odense. Hotelkædens grundidé er at tilbyde kvalitetsovernatninger til lave priser på centrale beliggenheder - det vil sige, at hotellerne skal ligge i gåafstand fra bycentrum og transport, så du hurtigt og nemt kan komme rundt.

Overnatningspriserne er de samme hele året, uanset sommer eller vinter. Billigste overnatning starter fra kr. 499 i enkeltværelse, og alle er med frit internet på alle hotellerne. Klik ind på CABINNS hjemmeside og find din overnatning.

Begrænsninger

Rabatten hos CABINN kan ikke kombineres med andre rabatordninger og/eller kampagner.

Forbruger-og købsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med CABINN. Alle oplysninger og priser stammer fra CABINN. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Du kan også få rabat hos...