Som FDM medlem kan du få en velkomstrabat og efterfølgende en fast rabat på fyringsolie, du bestiller fra DCC Energi.

Rabat på Shell fyringsolie

Når du bestiller fyringsolie hos DCC Energi, får du Shell fyringsolie med en velkomstrabat på 2.000 kr. pr. 1.000 liter fyringsolie første gang, du får leveret.

Herefter får du en fast rabat på 800 kr. pr. 1.000 liter olie, du køber.

Se hvordan

Få velkomstrabat

Fast rabat pr. 1000 liter

Ekspreslevering

Sådan får din FDM-rabat på Shell fyringsolie

  1. Bestil online.
  2. Eller ring til DCC Energi på telefon 70 10 20 10.
  3. Husk altid at have dit medlemsnummer klar.

Bestil fyringsolie

Varmekonto

Hos DCC Energi har du mulighed for at fordele dine olieudgifter over årets 12 måneder. Når din konto er i plus, tilskriver DCC Energi saldoen med 6% - når den er i minus, koster det dig ikke noget.

Vælger du Varmekonto, lægger vi et budget for det kommende årsforbrug af fyringsolie. Du indbetaler halvdelen af prisen for første leverance og betaler herefter et fast beløb hver måned. På den måde vil du noget af året skylde os penge og i andre perioder have penge til gode. 

Velkomstrabat som FDM-medlem

Som FDM-medlem modtager du også en velkomstrabat på 2.000 kr. pr. 1.000 liter fyringsolie på din første levering. På de efterfølgende leveringer modtager du en fast rabat på 800 kr. pr. 1.000 liter fyringsolie. Du må naturligvis gerne købe både mere eller mindre end 1.000 liter. Så beregnes rabatten bare forholdsmæssigt. 

Automatisk olielevering med prisgaranti

DCC Energi beregner, hvornår tanken skal fyldes og leverer automatisk – med prisgaranti: Du får DCC Energis laveste listepris på fyringsolie de sidste 7 kalenderdage op til leveringen fratrukket din medlemsrabat hos FDM.

Bestil fyringsolie

Om DCC Energi

Med fokus på kvalitet, fleksible løsninger og høj service forsyner DCC Energi Danmark med en bred vifte af energiprodukter og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark.

DCC Energi har fokus på personlig kundebetjening og stræber hver dag efter at levere Danmarks mest fleksible olie-og energiløsninger. Der er ingen omstillingssystemer, når du ringer, og med et bredt netværk af erfarne chauffører giver DCC Energi en hurtig og fleksibel levering - også hvis du er løbet tør. Der er også mulighed for ekspreslevering uden gebyr.

Få vejledning

DCC Energi står til rådighed, hvis du har spørgsmål til din olieleverance, din rabat m.m. Ring til DCC Energi på 7010 2010 og få svar på dine spørgsmål.

DCC Energi leverer også naturgas og Shell Card med FDM rabat.

Se mere om FDM-rabatten på naturgas

 

Betingelser

Velkomstrabatten kan maksimalt benyttes én gang pr. adresse og tilbydes kun til medlemmer, der ikke i forvejen handler med DCC Energi. Alle rabatter er inkl. moms og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Ved køb af 700 liter eller derunder, vil der blive tillagt et gebyr på 250 kr. Se altid gældende handelsbetingelser på DCC Energis hjemmeside. DCC Energi leverer på alle brofaste øer i hele Danmark.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med DCC Energi. Alle oplysninger og priser stammer fra DCC Energi. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter.

Se fordele