Sådan får du rabat

Spar op til 60 øre pr. liter

FDM/Shell Card billig benzin og diesel

Besparelser på benzin, diesel og el

  • 60 øre i rabat pr. liter V-Power (Shell) og GoEasy Extra (Q8 og F24)
  • 50 øre i rabat pr. liter standard benzin og diesel (Shell, Q8 og F24)
  • 50 øre i rabat pr. kWh (Shell Recharge)

 

Rabatten er gældende 2 måneder fra oprettelse af FDM/Shell Card, som skal ske inden den 29. oktober. Gælder kun NYE Shell Card privatkunder.

Når de 2 måneder ophører, vil de sædvanlige FDM-rabatter gælde, hvor du sparer op til 30 øre pr. liter brændstof.

Bestil et FDM/Shell Card her

Vidste du?

I 2022 sparede vores medlemmer hele 15 millioner kr. på brændstof alene. Herudover er der et hav af andre fordele og rabatter

Massevis af medlemsrabatter

Ud over den største rabat på brændstof får du selvfølgelig også rabat på alt det, du har brug for til din bil, dig som bilist og dit liv omkring bilen. Her er et udpluk:

Zalando rabat med FDM
Zalando
Bauhaus - rabat med FDM
Bauhaus
Tivoli - rabat med FDM
Tivoli
Fordele med FDM
Flere rabatter
Betingelser

FDM-medlemskab: Tilbuddet på FDM Køreklar-medlemskabet er gældende t.o.m. 29. oktober 2023. Få et FDM Køreklar-medlemskab til halv pris (første år 348 kr.). Herefter 696 kr. om året. Det er et løbende abonnement, der opkræves på årsbasis. Efter 5 måneder har du 1 måneds opsigelse til udgangen af en måned. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Medlemskabet træder i kraft ved betaling. Tilbuddet gælder for nye medlemmer, som ikke har været medlem af FDM de seneste 6 måneder.

FDM/Shell Card: Rabatten på op til 60 øre/l er gældende 2 mdr. fra oprettelse af FDM/Shell Card og gælder kun NYE Shell Card privatkunder. Efter 2 mdr. er rabatten op til 30 øre/l. Oprettelse af FDM/Shell Card skal ske senest den 29. oktober 2023, og du modtager kortet inden for 5-7 hverdage. Rabatten er gældende på Shell, Q8 og F24 tankstationer i Danmark.

Er du i tvivl om noget? Læs vores FAQ om FDM/Shell Card