ee

FDM/Shell Card billig benzin og diesel

Spar lige nu 30 øre pr. liter brændstof

Lige nu sparer du hele 30 øre pr. liter brændstof, når du tanker standard benzin og diesel (Shell FuelSave og GoEasy Q8 og F24) på Shell, Q8 og F24 med dit FDM/Shell Card. De 5 øre ekstra rabat, du får, gælder frem til 11. juni. Herefter sparer du som altid 25 øre pr. liter på standard benzin og diesel.

Er du allerede FDM-medlem og har du i forvejen et FDM/Shell Card, skal du ikke foretage dig noget, da du pr. automatik vil tanke standard brændstof med den ekstra høje rabat i perioden 1. maj - 11. juni.

Bliv medlem med 50% rabat

Sådan får du ekstra rabat på brændstof

Massevis af medlemsrabatter

Ud over den største rabat på brændstof får du selvfølgelig også rabat på alt det, du har brug for til din bil, dig som bilist og dit liv omkring bilen. Her er et udpluk:

Alle fordele i dit FDM-medlemskab

Betingelser

FDM-medlemskab: Tilbuddet på FDM Køreklar-medlemskabet er gældende t.o.m. 11. juni 2023. Få et FDM Køreklar-medlemskab til halv pris (første år 348 kr.). Herefter 696 kr. om året. Det er et løbende abonnement, der opkræves på årsbasis. Efter 5 måneder har du 1 måneds opsigelse til udgangen af en måned. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Medlemskabet træder i kraft ved betaling. Tilbuddet gælder for nye medlemmer, som ikke har været medlem af FDM de seneste 6 måneder.

FDM/Shell Card: Rabatten på 30 øre/l brændstof er gældende t.o.m. 11. juni 2023 på standard benzin og diesel (Shell FuelSave og GoEasy Q8 og F24). Herefter er rabatten 25 øre/l. Rabatten er gældende på Shell, Q8 og F24 tankstationer i Danmark.

Er du i tvivl om noget? Læs vores FAQ om FDM/Shell Card