Vejhjælp hos FDM

Køb din vejhjælp hos FDM

Med FDM vejhjælp er du på den sikre side døgnet rundt. Er uheldet ude, hjælper vi dig, din bil og dine passagerer hurtigt videre. Du får billig autohjælp, der dækker i både Danmark og Europa.

Vælger du ét af vores FDM-medlemskaber med vejhjælp, får du flere attraktive fordele med i købet udover autohjælp.

Vi har også vejhjælp til bl.a. mc og trailer.

Se priser

  • Dækker i DK & Europa

  • Fri videretransport og værkstedsvalg i DK

  • Vi hjælper også dig med elbil

Derfor skal du vælge FDM vejhjælp

Hvad er vejhjælp? Med vejhjælp kan du blive assisteret, hvis du skulle opleve, at din bil fx bryder sammen eller punkterer, mens du er ude at køre. Med autohjælp fra FDM er du godt dækket hele døgnet rundt i både Danmark og udlandet, hvis uheldet skulle være ude. Hvis vi ikke kan løse problemet på stedet, er bugsering til værksted inkluderet i prisen – og i Danmark du kan frit vælge det værksted, der passer dig bedst. Med andre ord er vejhjælp din forsikring mod at strande i din bil, hvis et akut problem opstår, når du er på farten.

FDM kan tilbyde autohjælp til de fleste biltyper. Vi hjælper med alt fra en stationcar eller veteranbil til en autocamper eller varevogn. Vi kan desværre ikke tilbyde hjælp til lastbil.

Med et FDM-medlemskab er vejhjælpen aldrig langt væk. FDM samarbejder nemlig med SOS Dansk Autohjælp, der har en flåde på 350 redningskøretøjer. Vejhjælpsbilerne står klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Aalborg, Århus eller Odense eller på en øde vej på Sjælland, i Jylland, på Fyn eller i udlandet.  

Sikker på vejen

Med FDM vejhjælp er du sikret, hvis bilen ikke vil køre eller hvis du kommer ud for et uheld. Så uanset om det er et punkteret dæk, fladt batteri eller motorstop, kan du være tryg med FDM vejhjælp i ryggen.

Også til dig med elbil

Har du en elektrisk bil og løber tør for strøm, mens du er ude at køre, så kan vi komme og lade din bil på stedet. Som en del af vores service har vi nemlig en mobil ladestation, der kan rykke hurtigt ud.

Det vil typisk tage ti minutter at give bilen så meget strøm, at den kan køre 12 km. Så kan du hurtigt komme videre til en ladestander og få ladet din elbil helt op.

Kom hurtigt videre

Når du har autohjælp gennem FDM, kommer du hurtigt videre, hvis uheldet er ude. Der går sjældent mere end 1 time, før vi er fremme og hjælper dig. For at holde din ventetid kort, kan vi løse mange problemer på stedet, fx starthjælp, opladning, døråbning og dækskifte.

Vi kan rykke ud på cykel

Får du brug for vejhjælp i København eller på Frederiksberg, så kan hjælpen nu hurtigt komme til dig på cykel. FDM vejhjælp har to ladcykler, der kan hjælpe dig med næsten alt. Vi kan hjælpe med hjulskifte, lapning, starthjælp, åbne låste bildøre og fylde brændstof på tanken.

Dog har ladcyklen ikke mulighed for at hjælpe med at oplade elbiler, trække bilen fri eller bugsere din bil til det nærmeste værksted. Der skal en af vores større biler hjælpe til.

Frihed undervejs

Skal bilen på værksted, kan du i Danmark frit vælge, hvor vi skal bugsere din bil hen. Så er du sikker på at få repareret bilen af personer, du har tillid til, og kan fx vælge et værksted med speciale i VW, Hyundai, Opel, Audi eller Renault. Vi sørger selvfølgelig også for, at du og dine passagerer kommer frem til jeres destination, uden det koster ekstra.

Mulighed for leje af bil

Hvis du har behov for at leje en bil, mens din egen bil er på værksted, kan vi også hjælpe med det til rimelige priser. Se mere her

FDM vejhjælp dækker også i udlandet

Dækker FDM vejhjælp overalt i Europa? Ja, FDM vejhjælp er ikke bare dansk autohjælp. For at give dig den bedste service, har vi udvidet vores vejhjælpsordning, så du også er i trygge hænder, når du fx forlader den danske motorvej for at køre på ferie uden for landets grænser.

Når du holder ferie, har vi ekstra travlt. Det er nemlig på bilferie, at du især kan få brug for autohjælp. Her er bilen ofte fuld lastet og kører længere stræk end normalt. Det kan resultere i overophedning af motoren eller problemer med gear, kobling eller bremser.

Men bare rolig. FDM vejhjælp kommer hurtigt frem til dig. Uanset om du befinder dig i fx Sverige, Norge, Tyskland eller Kroatien, er vi klar til at hjælpe. Kan vi ikke løse problemet på stedet, sørger vi for at transportere dig, din bil og dine passagerer til nærmeste værksted. På den måde går du glip af færrest mulige feriedage.

Du kan føle dig tryg på ferien med autohjælp hos FDM. Abonnementet dækker i europæiske lande, Rusland indtil Uralbjergene samt i Israel, Marokko, Tunesien, Tyrkiet og Iran.

Vælg autohjælp der passer til dig og dine køretøjer

Vi har alle forskellige køretøjer og dermed forskellige behov. Derfor kan du få FDM vejhjælp i flere udgaver. Du kan bl.a. tilkøbe autohjælp til din campingvogn, trailer, motorcykel eller bil nr. 2. Så er du sikker på, at alle dine køretøjer er dækket, når du er på farten.

Spørgsmål og svar om autohjælp hos FDM

Hvornår træder min vejhjælp i kraft?

Du kan først gøre brug af autohjælpen 72 timer efter, at dit medlemskab er trådt i kraft. Hvis du bestiller FDM vejhjælp via FDM Bilforsikring, gør det samme sig gældende.

Læs betingelser

Hvor kan jeg se mine vejhjælpsfordele til min bil?

Du kan se alle dine vejhjælpsfordele på fdm.dk/medlemskab. Du kan også se alle dine fordele i appen Mit FDM, hvor du også kan tilkalde vejhjælp.

Hvor mange gange kan jeg bruge FDM vejhjælp?

Der er ingen begrænsninger i forhold til, hvor mange gange du kan tilkalde FDM vejhjælp i abonnementsperioden. Der ydes én assistance pr. driftsstop.

Kan jeg tilkøbe vejhjælp til FDM Bilforsikring?

Hvis du har FDM Bilforsikring, kan du tilkøbe vejhjælp til en lav pris om året.

Læs mere om FDM Bilforsikring

Kan jeg få FDM vejhjælp til 2 biler?

Ja, det koster fra 35 kr. pr. md. at få dækket nr. 2 bil af FDM vejhjælp med FDM Kombi eller FDM Komplet.


Har du stadig spørgsmål om autohjælp hos FDM? 

Vores kundeservice sidder klar på telefon 70 13 30 40 alle hverdage, hvis du har nogen spørgsmål om autohjælp hos FDM.