Vejhjælp hos FDM

Køb din vejhjælp hos FDM

Med FDM vejhjælp er du på den sikre side døgnet rundt. Er uheldet ude, hjælper vi dig, din bil og passagerer hurtigt videre. Du får autohjælp i både Danmark og Europa.

Vælger du ét af vores FDM-medlemskaber med vejhjælp, får du flere attraktive fordele med i købet udover autohjælp.

Vi har også vejhjælp til bl.a. motorcykel og trailer.

Se priser

  • Dækker i DK & Europa

  • Fri videretransport og værkstedsvalg i DK

  • Vi hjælper også dig med elbil

Derfor skal du vælge FDM vejhjælp

Hvad er vejhjælp? Med vejhjælp kan du blive assisteret, hvis du skulle opleve, at din bil fx bryder sammen eller punkterer, mens du er ude og køre. Med autohjælp fra FDM er du godt dækket hele døgnet rundt i både Danmark og udlandet, hvis uheldet skulle være ude. Hvis vi ikke kan løse problemet på stedet, er bugsering til værksted inkluderet i prisen. 

FDM kan tilbyde autohjælp til de fleste biltyper. Vi hjælper både dig med en stationcar, veteranbil, autocamper eller varevogn. Vi kan desværre ikke tilbyde vejhjælp til lastbil.

FDM samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der har en flåde på 350 redningskøretøjer, og derfor er vejhjælpen aldrig langt væk. Vejhjælpsbilerne står klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig på Sjælland eller på Fyn, i Jylland eller i udlandet.   

Sikker på vejen

Med FDM vejhjælp er du sikret, hvis bilen ikke vil køre eller hvis du kommer ud for et uheld. Så uanset om det er et punkteret dæk, fladt batteri eller motorstop, kan du være tryg med FDM vejhjælp i ryggen.

Også til dig med elbil

Har du en elektrisk bil og løber tør for strøm, mens du er ude og køre, så kan vi komme og lade din bil på stedet. Vi har nemlig en mobil ladestation, der kan rykke hurtigt ud.  

Det vil typisk tage ti minutter at give bilen så meget strøm, at den kan køre 12 km. Så kan du hurtigt komme videre til en ladestander og få ladet din elbil helt op.

Kom hurtigt videre

Når du har autohjælp hos FDM, kommer du hurtigt videre, hvis uheldet er ude. Der går sjældent mere end 1 time, før vi er fremme og hjælper dig. Mange af problemerne kan vi løse på stedet, fx starthjælp, opladning, døråbning og dækskifte.

Vi kan rykke ud på cykel

Hvis uheldet skulle være ude, og du har brug for vejhjælp i København eller Frederiksberg, så kan hjælpen nu hurtigt komme til dig på cykel. 

FDM vejhjælp har to ladcykler, der kan hjælpe dig med næsten alt. Vi kan hjælpe med hjulskifte, lapning, starthjælp, åbne låste bildøre og fylde brændstof på tanken. 

Dog har ladcyklen ikke mulighed for at hjælpe med opladning af elbiler, trække bilen fri eller bugsere din bil til det nærmeste værksted. Der skal en af vores større biler hjælpe til. Du kan føle dig tryg i trafikken med vejhjælp fra FDM. 

Frihed undervejs

Skal bilen på værksted, kan du i Danmark frit vælge, hvor vi skal bugsere din bil hen. Så er du sikker på at få repareret bilen af personer, du har tillid til. Vi sørger selvfølgelig også for, at du og dine passagerer kommer frem til jeres destination, uden det koster ekstra.

Mulighed for leje af bil

Hvis du har behov for at leje en bil, mens din egen bil er på værksted, kan vi også hjælpe med det. En lejebil, via FDM, koster fra 250 kr. pr. dag.

FDM vejhjælp dækker også i udlandet

Dækker FDM vejhjælp i Europa? Ja, FDM vejhjælp er ikke bare dansk autohjælp. Vi har udvidet vores vejhjælpsordning, så du også er i trygge hænder overalt i Europa.

Når du holder ferie, har vi ekstra travlt. Det er nemlig på bilferie, at du især kan få brug for autohjælp. Her er bilen ofte fuld lastet og kører længere stræk end normalt. Det kan resultere i overophedning af motoren eller problemer med gear, kobling eller bremser.

Men bare rolig. FDM vejhjælp kommer hurtigt frem til dig. Uanset om du befinder dig i Sverige, Norge, Tyskland eller Kroatien, er vi klar til at hjælpe. Kan vi ikke løse problemet på stedet, sørger vi for at transportere dig, din bil og passagerer til nærmeste værksted. På den måde går du glip af færrest mulige feriedage.

Du kan føle dig tryg på ferien med autohjælp hos FDM. 

Abonnementet dækker i europæiske lande, Rusland indtil Uralbjergene samt Israel, Marokko, Tunesien, Tyrkiet og Iran.

Vælg autohjælp der passer til dig og dine køretøjer

Vi har alle forskellige køretøjer og dermed forskellige behov. Derfor kan du få FDM vejhjælp i flere udgaver. Du kan bl.a. tilkøbe autohjælp til din campingvogn, trailer, motorcykel eller bil nr. 2. Så er du sikker på, at alle dine køretøjer er dækket, når du er på farten.

Spørgsmål og svar om autohjælp hos FDM

Hvornår træder min vejhjælp i kraft?

Du kan først gøre brug af autohjælpen 72 timer efter, at dit medlemskab er trådt i kraft. Hvis du bestiller FDM vejhjælp via FDM Bilforsikring, gør det samme sig gældende.

Læs betingelser

Hvor kan jeg se mine vejhjælpsfordele til min bil?

Du kan se alle dine vejhjælpsfordele på fdm.dk/medlemskab. Du kan også se alle dine fordele i appen Mit FDM. Det vil også blive muligt i løbet af 2021 at tilkalde vejhjælp via appen Mit FDM.

Hvor mange gange kan jeg bruge FDM vejhjælp?

Der er ingen begrænsninger i forhold til, hvor mange gange du kan tilkalde FDM vejhjælp i abonnementsperioden. Der ydes én assistance pr. driftsstop.

Kan jeg tilkøbe vejhjælp til FDM Bilforsikring?

Hvis du har FDM Bilforsikring, kan du tilkøbe vejhjælp til en lav pris om året.

Læs mere om FDM Bilforsikring

Kan jeg få FDM vejhjælp til 2 biler?

Ja, det koster kun 39 kr. om måneden at få dækket nr. 2 bil af FDM vejhjælp, hvis du har FDM Kombi eller FDM Komplet.


Har du stadig spørgsmål om autohjælp hos FDM? 

Vores kundeservice sidder klar på telefon 70 13 30 40 alle hverdage, hvis du har nogen spørgsmål om autohjælp hos FDM.