FDM vejhjælp

Med FDM vejhjælp er du på den sikre side døgnet rundt - både i Danmark og Europa. Er uheldet ude, hjælper vi dig, din bil og passagerer hurtigt videre.

Til dig med vejhjælp

Til dig med vejhjælp

Har du allerede FDM vejhjælp inkluderet i dit medlemskab eller abonnement? Se din dækning og fordele her, hvis du har:

  • FDM vejhjælp sølv eller guld
  • FDM Premium eller Premium+ medlemskab
  • FDM Kombi eller Komplet medlemskab
Se din dækning
Har du endnu ikke vejhjælp?

Har du endnu ikke vejhjælp?

Med FDM vejhjælp er du sikret hjælp både i Danmark og Europa.

Vælger du ét af vores medlemskaber med vejhjælp, får du flere attraktive fordele med i købet udover vejhjælp.

Se hvad vi kan tilbyde

Derfor skal du vælge FDM vejhjælp

Sikker på vejen

FDM vejhjælp dækker dig, både hvis bilen ikke vil køre, eller du kommer ud for et uheld. Uanset om det er en punktering, fladt batteri eller motorstop, kan du være tryg med FDM vejhjælp i ryggen.

FDM vejhjælp er også til dig med elbil

Hvis du har en elbil og løber tør for strøm, så kan vi lade din bil på stedet. Det vil typisk tage ti minutter at give bilen så meget strøm, at den kan køre 12 km.

Kom hurtigt videre

Når du har FDM vejhjælp kommer du trods uheld hurtigt videre. Der går sjældent længere end 1 time, før vi er fremme og hjælper dig. Mange af problemerne kan vi løse på stedet, fx starthjælp, opladning, døråbning og dækskifte.

Frihed undervejs

Skal bilen på værksted, kan du i Danmark frit vælge, hvor vi skal køre den hen. Så er du sikker på at få repareret bilen af personer, du har tillid til. FDM vejhjælp sørger også for, at du og dine passagerer kommer frem til jeres destination.

Mere end bare autohjælp

Du får meget mere end bare autohjælp hos os. FDM vejhjælp er en del af vores Kombi og Komplet medlemskaber. Det betyder, at du ud over autohjælp automatisk får mange andre fordele til bilen. Fx bilsyn, batteriskift og lapning af dæk på et af vores mange fordelsværksteder.

Har du mere end én bil? Så kan du tilføje en ekstra bil til dit Kombi eller Komplet medlemskab fra blot 39 kr. om måneden.

FDM vejhjælp dækker også i udlandet

FDM vejhjælp er ikke bare dansk autohjælp. Vi sørger også for, at du er i trygge hænder overalt i Europa.

Når du holder ferie, har vi ekstra travlt. Det er nemlig på bilferie, at du især kan få brug for autohjælp. Her er bilen ofte lastet til fuld kapacitet og kører længere stræk end normalt. Det kan
resultere i overophedning af motoren eller problemer med gear, kobling eller bremser.

Men bare rolig. Vi kommer hurtigt frem til dig.  Kan vi ikke løse skaden på stedet, sørger vi for at transportere dig, din bil og passagerer til nærmeste værksted. På den måde går du glip af færrest mulige feriedage.

FDM har også vejhjælp til...