Få foretaget dit syn af bilen hos FDM

FDM bilsyn

Et bilsyn hos FDM tager kun 20 minutter. Grundet coronavirus vil det ikke være muligt at opholde sig i venteområdet eller overvære synet.

Medlemspris: 440 kr.
Normalpris: 510 kr.

Har du et medlemskab med bilsyn? Bestil tid

Bestil syn

Bliv medlem og få et bilsyn med

Køb et FDM-medlemskab til 660 kr., og få et bilsyn med til 9 kr.

Læs mere

Bestil syn hos FDM - det er nemt og billigt

Når du skal have synet dit køretøj, er der fordele ved at vælge FDM. Du kan bl.a. få et professionelt bilsyn på blot 20 min., og er du medlem af FDM, er der også rabat at hente – så får du et bilsyn til kun 440 kr. (normalpris 510 kr.).

Hvis du ikke er medlem af FDM, kan du melde dig ind og få et bilsyn med til en fordelagtig pris - du skal kun betale 9 kr. for bilsynet. Læs mere om introtilbuddet

Udover de forskellige typer syn til bilen og motorcyklen, kan du også få synet din trailer og campingvogn til en favorabel pris. Hvis du skal have foretaget et toldsyn af enten din bil eller motorcykel, skal du ringe og bestille tid til toldsyn hos vores kundeservice på telefon 70 13 30 40. Se alle synstyper og priser. Vi har 21 synshaller over hele landet, alle med en elite-smiley.

Hvis din bil ikke blev godkendt ved det periodiske bilsyn, skal den til omsyn senest 33 kalenderdage efter sidste bilsyn. Hvis du fik foretaget dit syn hos os, koster et omsyn kun 25 kr. – hvis du er medlem af FDM (normalpris 280 kr. ). Læs mere om omsyn.

Sådan syner vi din bil

Vi klarer alt det praktiske ifm. dit bilsyn. Når du modtager din indkaldelse til bilsynet, skal du blot booke tid og møde op med din bil. Så kontrollerer vi, om den opfylder de lovpligtige minimumskrav inden for sikkerhed og miljø. Et periodisk bilsyn tager ca. 20 minutter, da vi ved præcist, hvad vi skal kigge efter. Se her, hvad vi tjekker.

Vores synsassistenter tjekker bl.a. bilens basale køreegenskaber, de bærende dele og kulilteudledning. Bremser og sikkerhedsseler tjekkes også. Når vi er færdige med bilsynet, får du en synsrapport. Den gennemgår vi sammen med dig. Du er selvfølgelig velkommen til at kigge med og stille spørgsmål under selve bilsynet. Du kan også slappe af med en kop kaffe og gratis wi-fi imens.

Hvornår skal din bil til syn?

Hvis du har købt en ny bil, går der fire år (efter datoen for første indregistrering), inden den skal til sit første bilsyn. Når bilen har været til sit første bilsyn, skal den synes hvert andet år – det såkaldte periodiske bilsyn.

Din bil bliver automatisk indkaldt, når det er ved at være tid til bilsyn. Synsindkaldelsen sendes til din e-Boks. Hvis du ikke overholder fristen for bilsynet, kan det i værste fald betyde, at bilen bliver afmeldt, og du skal aflevere nummerpladerne. Du kan også blive pålagt bøder, hvis du overskrider fristen.

Vi foretager ikke kun bilsyn hos FDM. Du kan også få synet din motorcykel samt din trailer og campingvogn. Du kan også få foretaget toldsyn og registreringssyn i vores synshaller.

Hvis bilen ikke består synet

En bil kan ved det periodiske bilsyn bl.a. få bedømmelsen ”kan godkendes efter omsyn”. Dette betyder, at testassistenten har fundet nogle områder under bilsynet, hvor der var fejl eller mangler på bilen. Når disse er blevet udbedret, kan den bestå et nyt bilsyn – et såkaldt omsyn. Du får en synsrapport efter bilsynet, hvor eventuelle fejl og mangler samt den endelige bedømmelse vil fremgå.

Bilen kan også få en ”betinget godkendelse” efter et bilsyn. Det betyder, at der skal der laves mindre reparationer, der ikke kræver særlig teknisk indsigt i køretøjet. Denne type reparationer og fejl og mangler skal ikke kontrolleres ved et omsyn.

Det siger vores kunder om os

Jeg bookede tid til syn på FDM.dk og betalte online. Det var nemt og hurtigt, og jeg fik hurtigt en tilbagemelding om tid og sted.
Kaj Hvidberg, Vinderup

Du kan også få...