Job og karriere i FDM

Job i FDM

Vil du med på vores rejse?

Ledige stillinger

Senior IT projektleder

Nytænkende IT-projektleder, med flair for at tænke end-to-end

Brænder du for at være en central spiller i udviklingen og implementeringen af tværgående digitaliseringsprojekter? Så er det dig, der skal søge projektlederstillingen i vores IT-afdeling.

Se stilling
CRO specialist

Brænder du for optimering af digitale brugerrejser? Så har vi jobbet til dig!

Har du lyst til at få en vigtig rolle i udvikling og optimering af den online brugerrejse, hvor du har ansvaret for at drive forbedringsprocesserne fra start til slut? Så er det dig, der skal søge vores nyoprettede stilling som CRO-specialist.

Se stilling
Stud Jur 21

Juridisk assistent til juridisk rådgivning

I Juridisk Rådgivning hos FDM får du ansvar, samtidig med at du hjælper vores medlemmer og får mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer.

Se stilling
Medlemssupporter

Medlemssupporter med smil i stemmen

Brænder du for at give medlemmer og kunder den gode service og oplevelse? Trives du i en hverdag med højt tempo, stærkt teamsamarbejde og et godt grin? Så skal du søge den ledige stilling som medlemssupporter.

Se stilling
Områdechef - grøn energi

Områdechef - grøn energi 

Trives du i spændfeltet mellem drift, projektledelse og implementering? Har du også et skarpt blik for god forretning inden for grøn energi og er ekspert i at sætte gang i processen? Så er du lige den, vi søger til en nyoprettet stilling som områdechef hos FDM Grøn Energi.

 

Se stilling
Travel

Rejsespecialist til Aalborg, Vejle, Odense eller Lyngby

Brænder du for at sælge skræddersyede rejser, og vil du gå langt for at give kunden den bedste oplevelse? Motiveres du af den tætte kundekontakt? Så er det dig der skal søge en spændende stilling som rejsespecialist i Danmarks bedste ferierejsebureau.

Se stilling
Back-Office medarbejder

Servicemindet og administrativ Back-Office medarbejder søges til nyopstartet team i FDM

Motiveres du af at løse tværfaglige administrative opgaver og optimere processerne undervejs? Brænder du for at understøtte og sikre den bedste service til vores medlemmer og kunder? Så er det dig, vi mangler til vores nyopstartede Back-Office Team i FDM.

Se stilling
Back-Office medarbejder CRM

Servicemindet og administrativ Back-Office medarbejder med styr på CRM søges til nyopstartet team i FDM

Motiveres du af at løse tværfaglige administrative opgaver og optimere processerne undervejs? Brænder du for at understøtte og sikre den bedste service til vores medlemmer og kunder? Kan du agere administrativt bindeled til vores IT-afdeling og sikre en helhedsorienteret tilgang til CRM, på tværs af flere afdelinger? Så er det dig, vi mangler til vores nyopstartede Back-Office Team i FDM.

Se stilling

Uopfordret ansøgning

Vil du gerne have job hos FDM? Så er du meget velkommen til at søge uopfordret hos os. Klik nedenfor for at komme til formularen.

Søg

FDM som arbejdsplads

FDM som arbejdsplads

FDM som arbejdsplads

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i FDM og hvad vi egentlig er for en størrelse, så se vores kundeservicemedarbejder, Andrea, fortælle mere om vores mangfoldige og dynamiske arbejdsplads her:

Se videoen her
Jurist hos FDM

Jurist hos FDM

”Vores formål i alle sager, det er at finde en løsning. Vi konfliktoptrapper ikke, (…) vi arbejder hen imod at finde en løsning for folk, og det er jo hammer spændende.”

Se vores dygtige jurist, Sasa, fortælle om hvorfor han elsker at arbejde hos FDM:

Se videoen her
Rejsespecialist hos FDM travel

Rejsespecialist hos FDM travel

”Jeg kan godt lide, at der er mange forskellige aspekter i mit arbejde – det er både at have kontakt med kunderne, men det er også den administrative del bagefter, hvor man kan få lov til at sidde og fordybe sig.”

Se videoen her

Nyttige links