Job og karriere i FDM

Job i FDM

Vil du med på vores rejse?

Ledige stillinger

Mediegrafikerelev

Vil du arbejde med visuel kommunikation?

Er du fuld af kreative idéer, og kan du oversætte den gode idé til levende grafik? Så skal du søge den ledige elevplads, vi har i vores kommunikationsafdeling i Kgs. Lyngby.

Se stilling
Partnerchef

Partnerchef til FDMs samkørselsapp Ta’Med

Brænder du for at opbygge, vedligeholde og udvikle strategiske partnerskaber med nogle af Danmarks største virksomheder? Vil du arbejde med missionen om at gøre en forskel for klimaet og bidrage til at mindske privatbilismens bidrag til CO2 udledningen? Og trives du med at arbejde med formidling og digital markedsføring?
Så er det dig der skal søge vores stilling som Partnerchef til Ta’Med i FDM.

Se stilling
Partnersupporter

Servicemindet Partnersupporter til FDM Fordelsprogram, deltid

Brænder du for yde en fantastisk service, og vil du give vores nye fordelspartnere en god og effektiv onboarding, så de kommer flyvende fra start og hurtig oplever værdien i fordelsprogrammet? Trives du tilmed at have penalhuset i orden og arbejde med lister, strukturer og systemer? Så er det dig der skal søge vores deltidsstilling som Partnersupport til FDM Fordelsprogram.

Se stilling
Medlemssupporter

Medlemssupporter med udpræget servicegen til Danmarks største forbruger- og interesseorganisation

Brænder du for at yde fremragende service overfor medlemmer og kunder på telefon og mail? Trives du i en hverdag med højt tempo, stærkt teamsamarbejde og et godt grin? Så skal du søge vores nye ledige stilling som medlemssupporter.

Se stilling
Juridisk assistent

Juridisk assistent til Juridisk Rådgivning

Brænder du for at rådgive andre til at stå bedre juridisk? Vil du under kontinuerlig sparring udvikle dine kommunikationsevner og din faglighed, og ønsker du ansvar, allerede inden du bliver jurist? Så har vi det perfekte studiejob til dig!

Se stilling
Retention konsulent

Servicemindet Retention konsulent, med stort drive og højt humør

Brænder du for at give medlemmer og kunder den bedste service og oplevelse og vil du sikre, at de får mest muligt ud af deres medlemskaber? Trives du i en hverdag med højt tempo, stærkt teamsamarbejde og et godt grin? Så er det dig der skal søge den ledige stilling som Retention konsulent til FDMs Fastholdelsesteam.

Se stilling
Studentermedhjælper

Studentermedhjælper til FDM’s webshop

Brænder du for at nørde med sprog og vil du gerne lære, bidrage og dygtiggøre dig indenfor content og SEO-verdenen? Leder du efter et studiejob hvor du kan få stort ansvar, komme tæt på e-commerce og hvor der er højt til loftet og stor tillid til dig? Så er det dig der skal søge vores nye studentermedhjælperstilling til FDM’s webshop.

Se stilling
Frontend

Dedikerede Frontend-udviklere til FDM Digital

Brænder du for webteknologier, og vil du være en del af et fagligt stærkt miljø, hvor vi inspirerer hinanden og arbejder på tværs af IT og forretning med et stærkt fokus på digitalisering? Trives du med at arbejde med stor frihed og ansvar, i et felt i rivende udvikling? Så er det dig vi mangler i vores Digitalafdeling til at sætte ekstra fart på vores frontend-udvikling.

Se stilling
Solution Architect

Faglig stærk Solution Architect, med flair for at tænke end-to-end

Brænder du for at understøtte og løse spændende, nye og tværgående digitaliseringsprojekter? Kan du bidrage med høj teknisk kunnen og trives du med samtidig at skulle samarbejde og skabe engagement på tværs af en organisation? Og vil du være i en stilling, hvor du vil få medbestemmelse og frihed under ansvar? Så er det dig der skal søge vores nye stilling som Solution Architect til vores IT-afdeling i FDM.

Se stilling
Advokat

Advokat, gerne med møderet for landsret, til FDMs juridiske rådgivning

Brænder du for at rådgive forbrugere til at stå bedre juridisk og er du god til at aflæse vores medlemmers behov og omsætte dem til håndgribelig juridisk rådgivning? Vil du være med til at føre FDMs principielle medlemsretsager og trives du med at arbejde ud fra et bredt juridisk fagområde hvor dedikation og samarbejde er kendetegnende for teamet du indgår i? Så er det dig der skal søge stillingen som advokat/jurist til FDMs juridiske rådgivning.

Se stilling
KAM

Branchekendt KAM til FDM Fordelsprogram

Brænder du for salg og for at opsøge og forfølge nye muligheder? Har du et stort kendskab til detailbranchen, og kan du opbygge stærke partnerskaber med nye potentielle fordelspartnere, så vores 260.000 medlemmer får endnu større værdi af deres medlemskab? Så er det dig, der skal søge vores nyoprettede stilling som Key Account Manager til FDM Fordelsprogram.

Se stilling
Regnskabsassistent

Systematisk og detaljeorienteret regnskabsassistent til økonomiafdelingen i FDM

Er du stærk indenfor økonomisk administration og kan du sikre rettidige, gennemarbejdede og præcise finansielle data? Har du samtidig et udpræget servicegen og lysten til at være en del af en afdeling, der er ved at transformere sig fra et traditionelt bogholderi til en moderne økonomifunktion? Så er det dig, der skal søge vores ledige stilling som regnskabsassistent.

Se stilling

Uopfordret ansøgning

Vil du gerne have job hos FDM? Så er du meget velkommen til at søge uopfordret hos os. Klik nedenfor for at komme til formularen.

Søg

FDM som arbejdsplads

FDM som arbejdsplads

FDM som arbejdsplads

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i FDM og hvad vi egentlig er for en størrelse, så se vores kundeservicemedarbejder, Andrea, fortælle mere om vores mangfoldige og dynamiske arbejdsplads her:

Se videoen her
Jurist hos FDM

Jurist hos FDM

”Vores formål i alle sager, det er at finde en løsning. Vi konfliktoptrapper ikke, (…) vi arbejder hen imod at finde en løsning for folk, og det er jo hammer spændende.”

Se vores dygtige jurist, Sasa, fortælle om hvorfor han elsker at arbejde hos FDM:

Se videoen her
Rejsespecialist hos FDM travel

Rejsespecialist hos FDM travel

”Jeg kan godt lide, at der er mange forskellige aspekter i mit arbejde – det er både at have kontakt med kunderne, men det er også den administrative del bagefter, hvor man kan få lov til at sidde og fordybe sig.”

Se videoen her

Nyttige links