Job og arbejdsliv i FDM

Velkommen til FDMs karrieresite. Her kan du læse mere om vores fantastiske arbejdsplads, du kan møde vores medarbejdere, se vores ledige stillinger og blive klogere på, hvilken organisation vi er.

Stina Glavind, portræt og citat

Hvad gør FDM til en ganske særlig arbejdsplads? Det sætter vores administrerende direktør Stina Glavind her ord på. Du kan også blive klogere på, hvem vi er, hvilke fælles mål vi arbejder for, og hvilken kultur du som ny medarbejder vil blive budt velkommen til i FDM. 

→ Læs mere

 

FDM medarbejdere i lounge

Se alle ledige stillinger

Vi søger løbende flere dygtige kollegaer til til vores mange forskellige afdelinger. Du kan se de aktuelle ledige stillinger her på vores karrieresite. Vi glæder os til at høre fra dig.

→ Se alle ledige stillinger

Fandt du ikke en stilling, der matchede dig?

Så er du meget velkommen til at søge uopfordret hos os. Følg linket herunder for at komme til vores ansøgningsformular.

→ Søg uopfordret

Sådan er det at arbejde i FDM

I galleriet herunder kan du møde et udpluk af vores mange medarbejdere. Vi er et bredt hold med mange fagligheder og mange gode grunde til, at vi trives i FDM. Vil du ind bag citaterne og et spadestik dybere, så klik på linket og få indblik i, hvad vores medarbejdere laver, og hvad de hver især sætter pris på ved at arbejde hos os.

→ Mød vores medarbejdere

Par kører bil

Lær FDM bedre at kende

Bliv klogere på, hvad der karakteriserer vores arbejdsplads, hvordan vi arbejder med trivsel og kompetenceudvikling, og hvilke sociale aktiviteter vi har.

→ FDM som arbejdsplads

→ Sociale aktiviteter i FDM

Mød vores administrerende direktør

→ Mød vores medarbejdere

Se video: Hvis medarbejderne skal sige det ...

→ Ung i FDM

 

To personer i samtale i mødelokale

Sådan foregår ansættelse og opstart 

Her kan du læse mere om vores ansættelsesproces, og hvad vi lægger vægt på, når vi skal ansætte nye medarbejdere, samt hvordan vi tilpasser opstarten til den enkelte.

→ Sådan er vores ansættelsesproces

→ Sådan tager vi imod nye kollegaer

Tablet med video om, hvordan det er at være medarbejder i FDM
Bil på landevej

Om FDM

FDM er med 269.000 medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. Vi yder individuel juridisk og teknisk bistand i sager om biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål.

FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.

Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne troværdig, modig og medlemsværdi. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

Se nøgletal og fakta om FDM