Job og karriere i FDM

Kasper i digital

Vil du med på vores rejse?

Ledige stillinger

Timelønnet medarbejder

Timelønnet medarbejder til indtjekning af leasingbiler

Har du erfaring fra autobranchen og stor interesse for og viden om biler og deres udstyr? Og kunne du tænke dig at blive en del af et team, hvor kvalitet og service er i højsædet?
- Så søger vi en ny timelønnet medarbejder til indtjek af leasingbiler på vores testcenter i Aalborg.

Læs mere
Medarbejder til indtjekning af leasingbiler i Horsens

Medarbejder til indtjekning af leasingbiler i Horsens

Har du erfaring fra autobranchen og stor interesse for og viden om biler og deres udstyr? Og kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk organisation, hvor kvalitet og service er i højsædet? - Så søger vi en ny medarbejder til indtjek af leasingbiler til vores nye afdeling hos BMC-leasing i Horsens.

Læs mere

Uopfordret ansøgning

Vil du gerne have job hos FDM? Så er du meget velkommen til at søge uopfordret hos os. Klik nedenfor for at komme til formularen.

Søg

FDM som arbejdsplads

FDM som arbejdsplads

FDM som arbejdsplads

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i FDM og hvad vi egentlig er for en størrelse, så se vores kundeservicemedarbejder, Andrea, fortælle mere om vores mangfoldige og dynamiske arbejdsplads her:

Se videoen her
Jurist hos FDM

Jurist hos FDM

”Vores formål i alle sager, det er at finde en løsning. Vi konfliktoptrapper ikke, (…) vi arbejder hen imod at finde en løsning for folk, og det er jo hammer spændende.”

Se vores dygtige jurist, Sasa, fortælle om hvorfor han elsker at arbejde hos FDM:

Se videoen her
Product Owner hos FDM

Product Owner hos FDM

”Jeg har det sjovt, når jeg går på arbejde”

Brydningstid, mangfoldighed og grøn omstilling er nogle af de spændende overskrifter, der præger Product Owner, Kaspers hverdag. Hør mere her:

Se videoen her
Rejsespecialist hos FDM travel

Rejsespecialist hos FDM travel

”Jeg kan godt lide, at der er mange forskellige aspekter i mit arbejde – det er både at have kontakt med kunderne, men det er også den administrative del bagefter, hvor man kan få lov til at sidde og fordybe sig.”

Se videoen her

Nyttige links