Job og karriere i FDM

Job i FDM

Vil du med på vores rejse?

Ledige stillinger

Solution Architect

Faglig stærk Solution Architect til FDM

Brænder du for at løse spændende tværgående digitaliseringsprojekter og bidrager du med høj teknisk kunnen? Trives du med at samarbejde og skabe engagement i organisationen, og vil du arbejde med frihed under ansvar? Så er det dig der skal søge vores nyoprettede stilling som Solution Architect til vores IT-afdeling i FDM.

Se stilling
Testassistent

Testassistenter til FDMs testcenter i Taastrup

Har du en baggrund som automekaniker, kunne du tænke dig et alsidigt job og vil du være en del af en dynamisk organisation, hvor kvalitet og service er i højsædet? Så er det dig der skal søge vores stilling som testassistent til vores testcenter i Taastrup.

Se stilling
Juridisk assistent

Juridisk assistent til Juridisk Rådgivning

Brænder du for at rådgive andre til at stå bedre juridisk? Vil du under kontinuerlig sparring udvikle dine kommunikationsevner og din faglighed, og ønsker du ansvar, allerede inden du bliver jurist? Så har vi det perfekte studiejob til dig!

Se stilling
Butikschef

Vil du være butikschef i vores nye rejsebutik i Aarhus?

Er du en rigtig god sælger og ønsker du at supplere din salgserfaring med ledelse? Eller er du allerede en dygtig leder med et solidt kendskab til rejsebranchen? Så er det måske dig der skal være butikschef for vores nye rejsebutik i Aarhus.

Se stilling
Rejsespecialist

Vil du være en del af Danmarks bedste ferierejsebureau?

Elsker du at rejse og opleve verdenen og brænder du for at sælge skræddersyede rejser? Så har vi et spændende job til dig som rejsespecialist i en af vores butikker i Aarhus eller Lyngby.

Se stilling
Grøn bilisme

Chef for Grøn bilisme og ESG i FDM

Brænder du for at arbejde strategisk med den grønne omstilling og kan du overføre det til værdiskabende initiativer i Danmarks største forbruger- og interesseorganisation? Så er du måske vores nye Chef for Grøn bilisme og ESG.

Se stilling
MC specialist

Vil du være en del af Danmarks bedste ferierejsebureau?

Elsker du at rejse og opleve verdenen og har du MC kort og motorcykel? Så har vi et spændende job til dig som rejsespecialist i vores afdeling for MC-rejser/MC USA.

Se stilling
Kommunikationsspecialist

Kommunikationsspecialist til FDM

Har du det store kommunikationskørekort? Er du skarp til at finde på og vinkle historier? Tænker du både i intern og ekstern kommunikation? Og er du i stand til at udarbejde kommunikationsplaner? Så er det dig, vi søger til den ledige stilling som kommunikationsspecialist i vores kommunikationsafdeling i Lyngby.

Se stilling
Butiksmedhjælper

Butiksmedhjælper til FDMs testcenter i Hillerød, Lyngby eller Ballerup

Kan du give en god kundeservice og er du nysgerrig på autobranchen? Trives du samtidig med en varieret arbejdsdag, hvor der er både tempo og højt humør? Så er det dig der skal søge stillingen som Butiksmedhjælper til vores testcentre i Hillerød, Lyngby eller Ballerup.

Se stilling
Frontedn

Passionerede Frontend-udviklere til FDM Digital

Brænder du for webteknologier, og vil du være en del af et fagligt stærkt miljø, hvor vi inspirerer hinanden og arbejder på tværs af IT og forretning med et stærkt fokus på digitalisering? Trives du med at arbejde med stor frihed og ansvar, i et felt i rivende udvikling? Så er det dig vi mangler i vores Digitalafdeling til at sætte ekstra fart på vores frontend-udvikling.

Se stilling
Billetmedarbejder

Billetmedarbejder til Danmarks bedste ferierejsebureau

Elsker du at arbejde i rejsebranchen og har du bred erfaring med at arbejde med flybilletter? Så har vi et spændende job på vores billetkontor i Lyngby.

Se stilling
Medlemssupporter

Medlemssupporter med udpræget servicegen til Danmarks største forbruger- og interesseorganisation

Brænder du for at yde fremragende service overfor medlemmer og kunder på telefon og mail? Trives du i en hverdag med højt tempo, stærkt teamsamarbejde og et godt grin? Så skal du søge vores nye ledige stilling som medlemssupporter.

Se stilling
Grafisk designer

Grafisk designer til Danmarks tredje største magasin

Er du fuld af kreative idéer, og kan du oversætte den gode idé til levende grafik? Vil du gerne præge den grafiske udvikling af Danmarks tredjestørste magasin? Har du erfaring med magasinproduktion, og kan du tænke det videre digitalt? Så skal du søge den ledige stilling, vi har som grafisk designer i vores kommunikationsafdeling i Kgs. Lyngby.

Se stilling
Kundesupporter

Kundesupporter til Danmarks bedste ferierejsebureau

Er du god til at tale med kunder, afkode deres behov og guide dem videre mod den rette løsning? Elsker du at rejse og opleve verden, og vil du være en del af et team, hvor sparring, godt humør og stor hjælpsomhed er nøgleord? Så skal du søge vores ledige stilling som kundesupporter.

 

Se stilling

Uopfordret ansøgning

Vil du gerne have job hos FDM? Så er du meget velkommen til at søge uopfordret hos os. Klik nedenfor for at komme til formularen.

Søg

FDM som arbejdsplads

FDM som arbejdsplads

FDM som arbejdsplads

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i FDM og hvad vi egentlig er for en størrelse, så se vores kundeservicemedarbejder, Andrea, fortælle mere om vores mangfoldige og dynamiske arbejdsplads her:

Se videoen her
Jurist hos FDM

Jurist hos FDM

”Vores formål i alle sager, det er at finde en løsning. Vi konfliktoptrapper ikke, (…) vi arbejder hen imod at finde en løsning for folk, og det er jo hammer spændende.”

Se vores dygtige jurist, Sasa, fortælle om hvorfor han elsker at arbejde hos FDM:

Se videoen her
Rejsespecialist hos FDM travel

Rejsespecialist hos FDM travel

”Jeg kan godt lide, at der er mange forskellige aspekter i mit arbejde – det er både at have kontakt med kunderne, men det er også den administrative del bagefter, hvor man kan få lov til at sidde og fordybe sig.”

Se videoen her

Nyttige links