Job og karriere i FDM

Job i FDM

Vil du med på vores rejse?

Ledige stillinger

Solution Architect

Faglig stærk Solution Architect til FDM

Brænder du for at løse spændende tværgående digitaliseringsprojekter og bidrager du med høj teknisk kunnen? Trives du med at samarbejde og skabe engagement i organisationen, og vil du arbejde med frihed under ansvar? Så er det dig der skal søge vores nyoprettede stilling som Solution Architect til vores IT-afdeling i FDM.

Se stilling
Channel Sales Manager

Ambitiøs Channel Sales Manager søges til at drive medlemssalget i en spændende virksomhed i vækst

Er du klar til at drive og opbygge nye salgskanaler så medlemsvæksten i FDM kan fortsætte? Brænder du for at nå opsatte mål, og arbejder du med stor kommerciel forståelse og gennemslagskraft? Så er du måske den rette profil til et nyt spændende job i en koncern i rivende udvikling.

Se stilling
Medlemssupporter

Medlemssupporter med udpræget servicegen til Danmarks største forbruger- og interesseorganisation

Brænder du for at yde fremragende service overfor medlemmer og kunder på telefon og mail? Trives du i en hverdag med højt tempo, stærkt teamsamarbejde og et godt grin? Så skal du søge vores nye ledige stilling som medlemssupporter.

 

Se stilling
Juridisk assistent

Juridisk assistent til Juridisk Rådgivning

Brænder du for at rådgive andre til at stå bedre juridisk? Vil du under kontinuerlig sparring udvikle dine kommunikationsevner og din faglighed, og ønsker du ansvar, allerede inden du bliver jurist? Så har vi det perfekte studiejob til dig!

Se stilling
Testassistent

Testassistenter til FDMs testcenter i Roskilde, Taastrup og Vejle

Har du en baggrund som automekaniker, kunne du tænke dig et alsidigt job og vil du være en del af en dynamisk organisation, hvor kvalitet og service er i højsædet? Så er det dig der skal søge vores stilling som testassistent til vores testcenter i Roskilde, Taastrup og Vejle.

Se stilling
Teamleder

Passioneret Teamleder til MarCom

Kan du planlægge, drive og eksekvere værdiskabende marketingaktiviteter og kampagner? Vil du motivere og sætte retningen for et team af dygtige marketingspecialister, og samtidig sikre et højt niveau af performance og trivsel?
Så er det dig, der skal søge vores stilling som Teamleder til MarCom, som er en del af Marketing og E-com i FDM.

Se stilling
Product Owner

Kundeorienteret Product Owner til FDM Forsikring

Vil du være med til at udvikle branchens bedste løsninger til digital distribution af forsikringer? Trives du med stort ansvar, stor medbestemmelse og med bred berøringsflade? Så er det dig der skal søge vores nyoprettede stilling som Product Owner til FDM Forsikring.

Se stilling

Uopfordret ansøgning

Vil du gerne have job hos FDM? Så er du meget velkommen til at søge uopfordret hos os. Klik nedenfor for at komme til formularen.

Søg

FDM som arbejdsplads

FDM som arbejdsplads

FDM som arbejdsplads

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i FDM og hvad vi egentlig er for en størrelse, så se vores kundeservicemedarbejder, Andrea, fortælle mere om vores mangfoldige og dynamiske arbejdsplads her:

Se videoen her
Jurist hos FDM

Jurist hos FDM

”Vores formål i alle sager, det er at finde en løsning. Vi konfliktoptrapper ikke, (…) vi arbejder hen imod at finde en løsning for folk, og det er jo hammer spændende.”

Se vores dygtige jurist, Sasa, fortælle om hvorfor han elsker at arbejde hos FDM:

Se videoen her
Rejsespecialist hos FDM travel

Rejsespecialist hos FDM travel

”Jeg kan godt lide, at der er mange forskellige aspekter i mit arbejde – det er både at have kontakt med kunderne, men det er også den administrative del bagefter, hvor man kan få lov til at sidde og fordybe sig.”

Se videoen her

Nyttige links