Job og karriere i FDM

Kasper i digital

Vil du med på vores rejse?

Ledige stillinger

Rejsespecialist til FDM travel Vejle

Rejsespecialist til FDM travel Vejle

Vil du være en del af Danmarks bedste ferierejsebureau?

Er du den bedste sælger i rejsebranchen, der vil gå langt for at give vores kunder den bedste oplevelse? Eller elsker du at rejse og kan du formidle din passion kombineret med dokumenteret salgserfaring? - så har vi et spændende job til dig som rejsespecialist vores butik i Vejle.

Læs mere
Rejsespecialist til Århus

Rejsespecialist til FDM travel Århus

Vil du være en del af Danmarks bedste ferierejsebureau?

Er du den bedste sælger i rejsebranchen, der vil gå langt for at give vores kunder den bedste oplevelse? Eller elsker du at rejse og kan du formidle din passion kombineret med dokumenteret salgserfaring? - så har vi et spændende job til dig som rejsespecialist i vores butik i Århus.

Læs mere
Senior Projektleder

Senior Projektleder

Er du en habil projektleder med en velprøvet værktøjskasse, og drives du af at føre dine projekter igennem fra A-Å? Har du en stærk forretningsforståelse og et skarpt øje for forretningsudvikling med udgangspunkt i kundebehov og målgrupper? Så er du lige den, vi søger til en nyoprettet stilling på vores hovedkontor i Lyngby.

Læs mere

Uopfordret ansøgning

Vil du gerne have job hos FDM? Så er du meget velkommen til at søge uopfordret hos os. Klik nedenfor for at komme til formularen.

Søg

Nyttige links