* Gælder kun det køretøj der er registreret i FDM-medlemskabet
 

Betingelser: Tilbuddet på FDM Køreklar-medlemskabet er gældende t.o.m. 1. juli 2024. Få et FDM Køreklar-medlemskab med 50% rabat (første år 360 kr.). Herefter 720 kr. om året. Det er et løbende abonnement, der opkræves på årsbasis. Efter 5 måneder har du 1 måneds opsigelse til udgangen af en måned. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Medlemskabet træder i kraft ved betaling. Tilbuddet gælder for nye medlemmer, som ikke har været medlem af FDM de seneste 6 måneder.
 

FDM/Shell Card: Rabatten på 60 øre pr. liter er gældende 2 mdr. fra oprettelsen af dit FDM/Shell Card og gælder for NYE Shell Card privatkunder. Når de første to måneder er gået, får du stadig rabat med dit FDM/Shell Card. Rabatten er her 30 øre pr. liter. Oprettelsen af FDM/Shell Card skal ske senest den 1. juli 2024. Du vil herefter modtage dit kort inden for 5-7 hverdage. Rabatten er gældende på Shell, Q8 og F24-tankstationer i Danmark.

 

Bliv medlem af FDM og spar 50%

Lige nu har vi en kampagne, hvor du kan melde dig ind i FDM, og få et Køreklar-medlemskab til 50%. Du får samme gode fordele og rabatter, men til halv pris!

Lige nu sparer du også 60 øre/l brændstof hos både Shell, FQ8 og F24, når du bestiller et FDM/Shell Card.
Bliv medlem

Få Danmarks største rabat på brændstof

• 60 øre i rabat pr. liter V-Power (Shell) og GoEasy Extra (Q8 og F24)
• 60 øre i rabat pr. liter standard-benzin og diesel (Shell, Q8 og F24)
• 60 øre i rabat pr. kWh (Shell Recharge)

For at få rabat skal du bestille et FDM/Shell Card. Rabatten på 60 øre/L er herefter gældende 2 måneder fra oprettelsen, som skal ske senest den 1/7 2024. Rabatten gælder kun for nye Shell Card privatkunder.

Efter den 1/7 vil de sædvanlige FDM-rabatter træde i kraft, hvor du sparer 30 øre pr. liter brændstof.

Bestil dit FDM/Shell Card her

to hænder med lange negle holder på fdm shell kort

Allerede medlem af FDM?

Bestil et FDM/Shell Card – Klik her!

Flere rabatter med FDM

kvinde oplader sin elbil og tjekker app

Opladning

Oplad smartere og billigere. Få rabat på dine kWh, når du oplader med Allego. 

Rabat på opladning

Kører du på el, skal du ikke snydes for gode rabatter med FDM. Derfor får du også 3% rabat, når du oplader din elbil eller plugin-hybrid med Allego.

Læs mere

sort bil kører ud fra bilvask

Bilvask

Spar på bilvask! Som FDM-medlem får du rabat hos udvalgte fordelspartnere.

Alle biler har fra tid til anden brug for en grundig bilvask. Som medlem af FDM kan du nyde godt af attraktive rabatter på bilvask hos udvalgte fordelspartnere. Udnyt dine medlemsfordele til at holde din bil skinnende ren og spar penge på professionel bilpleje.

Læs mere og spar 10% bilvask

mekaniker fikser bilen ved motorhjelmen

Værksteder

Få rabat og spar penge på bilreparationer og service hos FDMs fordelsværksteder.

Med dit Køreklar-medlemskab får du adgang til rabatter på bilreparationer og service hos udvalgte værksteder i hele Danmark. Hvis du husker at tilknytter dit betalingskort, kan du udnytte rabatten og spare op til 20%, hver gang din bil får vedligeholdelse eller reparation hos et af vores fordelsværksteder. 

Se vores fordelsværksteder

parkeringsautomat med biler i baggrunden

Parkering

Billigere parkering? Få rabatter og gode medlemspriser, når du skal parkere din bil.

Parkering af din bil kan ofte være en dyr affære. Som FDM-medlem får du dog muligheden for at spare penge med rabatter på parkering gennem med både EasyPark og PARKPARK. Skal du rejse udenlands, tilbyder vi også særlige medlemspriser for parkering ved Københavns Lufthavn, så du kan parkere din bil til en lavere pris, mens du er væk. Gør brug af dine medlemsfordele og oplev, hvor nemt det kan være at parkere både i dagligdagen og på rejsen.

Dit Køreklar-medlemskab

Som medlem af FDM tilbydes du en lang række fordele og rabatter, der gør livet som bilist både nemmere og mere økonomisk. 

Med FDM-Køreklar får du ekspertrådgivning til alle bilrelaterede spørgsmål, regelmæssige sikkerhedstjek af bilen og et abonnement på bilmagasinet Motor. Derudover får du som medlem adgang til attraktive rabatter på alt fra brændstof til bilreparationer, strøm og forsikringer.

Læs mere om FDM-Køreklar

Kvinde kigger ud af bilrude og holder hånden på vindueskanten

Hyppige spørgsmål og svar

Her får du svar på nogle af de spørgsmål, der ofte stilles til Køreklar-medlemskabet. Mangler du stadig svar på noget konkret, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Nej, rabatten gælder desværre kun nye kortholdere. 

Du kan bruge kampagnen, hvis der er gået mere end 6 måneder, siden du sidst var medlem af FDM.​

Ja. Dog kun på Shell-stationer., når du benytter Shells lynladere.

Du modtager dit kort inden for 8 hverdage.​

Der bliver valideret på CPR-nummer.​

Ja, det er super smart, for det nye kort kan både bruges til at tanke brændstof OG lade bilen.

Hos FDM får du hjælp med gennemsyn af slutseddel, valg af ny eller brugt bil, valg af autostol, rådgivning ved parkeringsbøder, udfordringer med bilforhandlere og meget mere.

Vores rådgivningseksperter tager udgangspunkt i dig og i din konkrete situation. FDM hjælper dig med dine rettigheder som bilist.

I særlige situationer kan vi føre en retssag for dig. Eksempelvis hvis du oplever uretmæssige forhold eller kommer i klemme mellem bilforhandlere, værksteder, importører, parkeringsselskaber og myndigheder. FDM gennemgår hver sag individuelt og vil således også vurdere hver sag herefter. Derfor er det ikke alle sager, der ender i en retssag.

I vores sammenligning kan du se, hvilke medlemsfordele du får med i de enkelte FDM-medlemskaber. Du finder knappen til sammenligningen under prisboksen øverst på denne side.

Du får FDM-rabat, når du er medlem og benytter dig af tilbud og tjenester fra vores fordelspartnere. Rabatterne inkluderer bl.a. brændstof, værkstedsregninger, oplevelser og meget mere.

Vi kan desværre kun hjælpe dig med råd og personlig vejledning, hvis du er medlem af FDM.

Men du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi generelt hjælper vores medlemmer, og hvilke fordele du kan få som medlem af Danmarks største forbrugerorganisation. Ring på 70 13 30 40 for at høre mere.

Er du medlem af FDM, og ønsker at opgradere eller ændre dit medlemskab? Ring til os på 70 13 30 40, så hjælper vi dig med at sikre, at dit medlemskab matcher dit nuværende behov.