* Gælder kun det køretøj der er registreret i FDM-medlemskabet

 

Betingelser: Tilbuddet på FDM Kombi-medlemskabet er gældende t.o.m. 23. juli 2024. Få et FDM Kombi-medlemskab med 30% rabat (første år 798 kr.). Herefter 1.140 kr. om året. Det er et løbende abonnement, der opkræves på årsbasis. Efter 5 måneder har du 1 måneds opsigelse til udgangen af en måned. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Medlemskabet træder i kraft ved betaling. Tilbuddet gælder for nye medlemmer, som ikke har været medlem af FDM de seneste 6 måneder.

Få tryg vejhjælp med FDM

Med FDM Kombi-medlemskabet sikrer du dig selv og din bil både i Danmark og Europa. Uanset om du oplever bilproblemer eller et uheld, sørger FDM vejhjælp for, at du kommer hurtigt videre.

Vi tilbyder dansk vejhjælp til alle personbiltyper, inklusiv elbiler, og sikrer fri videretransport samt valgfrit værksted i Danmark.
 

På ferie i Europa? Vi dækker dig med hurtig assistance og bugsering. Gør ferien tryg med FDM vejhjælp.
Bestil Kombi som nyt FDM-medlem

fdm kombi medlemskab med rabat

Vejhjælp i Danmark

Nyd trygheden med FDM vejhjælp: Hurtig assistance inden for en time, reparation eller hjulskift hvor du er, samt hjælp, hvis du sidder fast, låser dig ude eller hvis du bliver akut syg under kørslen. Vi dækker desuden dine afgifter til bro, færge eller motorvej.

Hertil får du:

•  Frit værkstedsvalg
•  Betalt videre rejse
•  Transport mellem værksteder
•  Mulighed for lejebil
•  Førstehjælpstaske
 

rød bil med åbent bagagerum på strand

Vejhjælp i Europa

Med FDM vejhjælp er du også dækket i udlandet. Du får assistance, uanset hvor du befinder dig på din bilferie. Vi hjælper dig, så du kan nyde din ferie, mens vi klarer udfordringerne på vejen.

Hertil får du:

•  Hurtig hjælp inden for en time
•  Reparation og hjulskift på stedet
•  Hjælp til fritrækning, ved fejltankning og døroplukning
•  Hjælp til akut opstået sygdom under kørsel
•  Betalt afgift på bro, færge, motorvej eller i tunnel
•  Transport til nærmeste værksted

Bestil Kombi

orangegylden bil holder på vej med udsigt til bjerge

3 udvalgte fordele i dit Kombi-medlemskab

glad familie fjoller foran hvid bil på en strand i udlandet

Som medlem får du også...

Dit Kombi-medlemskab indeholder vejhjælp samt en lang række fordele og rabatter. Du får også teknisk og juridisk rådgivning fra dag ét, rabat på brændstof og opladning samt adgang til vores attraktive forsikringer og meget mere.

Bestil Kombi

rød bil kører på landeveje med bjerge i solnedgangen

Hyppige spørgsmål og svar

Her får du svar på nogle af de spørgsmål, der ofte stilles til Kombi-medlemskabet. Mangler du stadig svar på noget konkret, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Med et FDM Kombi-medlemskab med vejhjælp får du hurtigt hjælp, når bilen ikke kan køre – uanset om du befinder dig på motorveje i Tyskland eller små gader i København og landeveje på Fyn. Ofte kan vi reparere din bil på stedet, så du kan komme hurtigt videre.

FDM vejhjælp omfatter ikke kun autohjælp i Danmark, men tilbyder også dækning i Europa ved uheld. Vejhjælp inkluderer reparationer, hjulskift, og fritrækning samt frit værkstedsvalg i Danmark og rabat på lånebil. FDM vejhjælp er med dig, uanset om du er ung bag rattet eller har flere års erfaring.

Læs mere her: Hvad dækker FDM vejhjælp?

Du kan få autohjælp hos FDM til en lav månedlig pris, og du får alle de dækninger, som du har behov for, så du kan føle dig tryg. FDM vejhjælp dækker både i Danmark og i Europa, uden at du skal betale ekstra.

Lige nu får du 30% rabat på Kombi-medlemskabet det første år, herefter betaler du normal medlemspris for vejhjælp. Se vores priser her.

Det er vigtigt, at du først bestiller et Kombi-medlemskab, når din bil er køreklar. Det betyder, at din bil ikke må have været ude for et uheld eller have startproblemer, der kræver vejhjælp nu og her. 

Når du bestiller dit Kombi-medlemskab, er du derfor først dækket med vejhjælp 72 timer efter betalingen af medlemskabet. 

Opgraderer du fra et Køreklar-medlemskab, går der også 72 timer før end du kan benytte dig af vejhjælp, men resten af dine Kombi-fordele vil være aktive med det samme.

Du kan tilkalde vejhjælps-assistance på tlf.: 70 27 91 12.

Bliv klogere på hvilke fordele, der er en del af medlemskabet, så du kan få mest muligt ud af FDM Kombi. Læs mere

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at opgradere dit medlemskab online. Er du medlem af FDM, og ønsker at opgradere eller ændre dit medlemskab?

Ring til os på 70 13 30 40, så kan vi hjælpe og guide dig til det medlemskab, der bedst matcher dine nuværende behov.

Er du allerede medlem af FDM, kan du ikke få 30% på et Kombi-medlemskab, da kampagnen kun er for nye medlemmer.

Ønsker du at nedgradere dit FDM-medlemskab til Kombi, skal du kontakte FDM Medlemsservice på telefon: 70 13 30 40. Opsigelsesperioden er løbende måned + en måned. 

Er du allerede medlem af FDM,og overvejer du at nedgradere grundet Kombi-kampagnen og besparelsen på 30%, er det ikke en mulighed, da kampagnen kun er for nye medlemmer.

Med dit Kombi eller Komplet medlemskab kan du få en førstehjælpstaske inkl. indhold som en del af dit medlemskab, uden beregning.

Når du bestiller dit medlemskab, vil du automatisk modtage en e-mail med en rabatkode for at få førstehjælpstasken uden beregning i fdmshop.dk

Systemet kan af og til drille, hvis du er automatisk logget ind på fdm.dk. Derfor anbefaler vi, at du først logger ind, når du har fulgt hele beskrivelsen.

Læs mere om bestilling af førstehjælpstaske.