Brug medlemsfordel: Bilsyn

Bilsyn er inkluderet i dit medlemskab, hvis du har FDM Komplet.

Fra din bil er fire år gammel, skal den til periodisk syn hvert andet år. Et syn tager som regel 15-20 minutter, og du er velkommen til at være med under synet og få rådgivning om vedligeholdelse – eller du kan drikke en kop kaffe og benytte vores gratis wi-fi, mens du venter.

Sådan gør du

1. Bestil tid til bilsyn online (husk at logge ind for at opnå en pris på 0 kr.)

2. Vælg dit nærmeste FDM test og bilsyn-center.

3. Aflevér din bil i den valgte synshal.

4. Mens du venter, kan du hygge dig med kaffe og gratis wi-fi. Under synet er du velkommen til at stille spørgsmål og få et par gode råd med på vejen.

Vil du vide mere om, hvad vi tjekker ved syn, så læs mere her.

Du kan få synet din bil hvert andet år, så længe du er medlem.
Gælder kun den bil, der er registreret i dit medlemskab.

Se betingelser for bilsyn her

Hvis bilen ikke består syn

En bil kan ved det periodiske bilsyn bl.a. få bedømmelsen kan godkendes efter omsyn. Det betyder, at testassistenten under bilsynet har fundet nogle fejl eller mangler på bilen. Når disse er blevet udbedret, kan den bestå et nyt bilsyn – et såkaldt omsyn, der er inkluderet i FDM Premium, Premium+ eller Komplet medlemskabet.

Du får en synsrapport efter bilsynet, hvor eventuelle fejl og mangler samt den endelige bedømmelse vil fremgå.

Bilen kan også få en betinget godkendelse efter et bilsyn. Det betyder, at der skal der laves mindre reparationer, der ikke kræver særlig teknisk indsigt i køretøjet. Denne type reparationer og fejl og mangler skal ikke kontrolleres ved et omsyn.

Nye synsregler betyder flere omsyn

Er en lygte justeret forkert, eller er dækket for slidt, når bilen køres i synshal, er det ikke altid nok at få det ordnet bagefter. Nye regler betyder, at flere og mindre fejl skal kontrolleres ved et omsyn. Læs mere om de nye synsregler.