Biler med kort

Snyd ikke dig selv...

Få stærke rabatter direkte ind på dit betalingskort fra mere end 900 steder. Tilknyt dit Visa/Dankort eller Visakort til FDM-fordele, ellers snyder du dig selv for en masse rabatter.

Tilknyt kort

Gå ikke glip af dine rabatter

Har du prøvet at betale for noget – og så nogle dage senere opdage, at du kunne have fået 10% i rabat? Så har du faktisk snydt dig selv. Måske fordi du bare har glemt, at du får rabat via dit FDM-medlemskab. Det kan du gøre noget ved nu...

Når du tilknytter dit betalingskort til FDM-fordele, så lander dine besparelser automatisk på din konto, når du handler hos en af vores mange fordelspartnere. Rabatten udbetales den 15. i den efterfølgende måned.*

Alle i din husstand kan tilknytte deres Visa/Dankort eller Visakort, så ingen bliver snydt for rabat. Af tekniske årsager er det endnu ikke muligt af tilkoble MasterCard til FDM-fordele. Vi arbejder fortsat på at gøre dette muligt, men vi kan desværre ikke sige noget om tidshorisonten.

OBS: FDM test og bilsyn, FDM køreteknik og FDMshop.dk er ikke en del af løsningen, og derfor vil du stadig skulle bruge login eller identificere dig med dit medlemsnummer for at opnå medlemsrabat.

Et lille udvalg af vores fordelspartnere

ss
partnerlogo

Dit fysiske medlemskort udgår

Du har indtil nu haft mulighed for at bruge dit medlemskort til at opnå rabatter hos vores fordelspartnere, men det er ikke længere muligt efter 2. februar 2021. Nu skal du bare tilknytte dit Visa/Dankort eller Visakort, så indbetales dine rabatter automatisk på dit betalingskort, hver gang du handler hos vores fordelspartnere.

Når du har tilknyttet dit betalingskort, snyder du aldrig mere dig selv. Og du behøver aldrig igen bekymre dig om at huske dit fysiske medlemskort.

 

Tilknyt kort

Så let er det

Tilknyt betalingskort

1. Tilknyt dit betalingskort

Klik på "Tilknyt kort" og log in med dit medlemslogin. Skriv dit medlemsnummer, og tilføj Visa/Dankort eller Visakort. Alle i husstanden kan tilknytte deres betalingskort, så ingen bliver snydt for rabat.

Betal hos partner

2.  Køb hos vores partnere

Når du har tilknyttet dine betalingskort, kan du trygt handle over 900 steder i hele Danmark og glæde dig til, at dine rabatter lander på kontoen.

X

3. Rabatten bliver udbetalt

Når du handler hos vores partnere, betaler du fuld pris. Rabatten bliver udbetalt den efterfølgende måned.*

På Mit FDM under "Se dine transaktioner" kan du løbende følge med i, hvornår din optjente rabat bliver udbetalt.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål om tilknytning af dit betalingskort? Få svar på dem her.

Spørgsmål og svar

*Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 hverdage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden, efter den er registret eller først kommende bankdag. Dog kan der godt gå 1-3 hverdage, før rabatten er synlig på din bankkonto. Hvis du har tilknyttet flere kort, får du udbetalt rabatterne pr. kort. 

Hvis en partner tilbyder, at varer kan returneres i en periode efter købet, vil rabatten først blive udbetalt med en forsinkelse svarende til denne periode fra det tidspunkt, hvor rabatten er registreret. 

OBS: FDM test og bilsyn, FDM køreteknik og FDMshop.dk er ikke en del af løsningen, og derfor vil du stadig skulle bruge login eller identificere dig med dit medlemsnummer for at opnå medlemsrabat.