Vil du hellere læse Motor digitalt?

Hvis du hellere vil modtage Motor digitalt, så kan du nemt fravælge papirversionen under Mit FDM.

Motor-forsider set i skærm på mobiltelefon
Motor

Danmark er et de mest digitaliserede lande i verden, og det kommer især til udtryk i vores medievaner. Det kan vi også se på FDMs medlemsmagasin, Motor, der allerede i dag findes i en digital version, som bliver læst af tusindvis af medlemmer.

Derfor har vi nu gjort det muligt for dig som medlem at tage stilling til, hvordan du ønsker at modtage Motor, så det passer til dine behov og vaner. Måske har du allerede valgt din papiravis fra, fordi du hellere vil læse den på din tablet eller telefon, så den mulighed skal du selvfølgelig også have ift. Motor.

Det betyder, at du nu kan fravælge papirudgaven af Motor, hvis du udelukkende vil modtage og læse magasinet digitalt.

Nemt at til- og fravælge Motor på papir

Hvis du ikke gør noget, vil du fortsat modtage papirudgaven af Motor i din postkasse, men ønsker du kun den digitale version, så log ind på Mit FDM og fravælg Motor på papir. Dit valg vil gælde fra den kommende udgivelse. Og husk, du kan altid tilvælge papirudgaven igen, hvis du fortryder.

Tag stilling – også for miljøets skyld

FDM gør allerede meget for at skabe et miljøvenligt magasin, og derfor er Motor både svanemærket og trykt på FSC-papir. Men vi vil gerne gøre endnu mere. Så hvis du hører til gruppen, der hellere vil læse Motor digitalt, kan du let hjælpe os med kun at trykke de numre af Motor, der er behov for.

Mange digitale ydelser

FDM investerer løbende i digital kommunikation, og vi har de senere år bl.a. øget vores fokus på podcast, video og webinar. Senest har vi opdateret vores FDM-Motor-app, hvor du både kan læse Motor og nyheder, finde biltest og høre podcast.

Hvis du ikke allerede har appen, så find den i App Store eller Google Play. Du skal bruge det samme login, du bruger på fdm.dk eller i Mit FDM-appen.

Ønsker du dit Motor digitalt?

Log ind i Mit FDM og giv os besked om, hvordan du ønsker dit Motor.  

Vælg digitalt Motor