Motor arkiv

Motor

Som FDM-medlem har du adgang til Motors store arkiv. Du finder arkivet i linket nedenfor, hvorefter du kan søge i og læse numre helt tilbage fra 1996. Dette års numre kan du se på denne side.

Motors arkiv går helt tilbage til 1996
Fotograf:
Foto
FDM

Du kan få adgang til Motor-arkivet i Motors online-udgave ved at logge ind herunder og så klikke på ikonet med 8 små rektangler ude i menuen til højre.

Få adgang til Motor-arkivet

Få adgang til ældre biltest fra Motor

Hvis du ikke har et login

Hvis du IKKE har et login, skal du logge ind på MIT FDM og oprette et login. Herefter skal du klikke på "Tilknyt dit medlemsskab" for at kombinere dit login og medlemsskab. Du kan nu tilgå Motors arkiv ved at indtaste dit login. 

Læs eller søg i tidligere årgange af Motor

For at få adgang til arkivet skal du klikke på ovenstående link, hvorefter det aktuelle nummer af Motor kommer frem. Derefter klikker du på udgave ikonet (det består af otte rektangulære hvide felter) yderst til højre i menuen på siden, så åbnes arkivet med alle Motor tilbage til 1996.

Nu kan du bladre frem til det nummer, du ønsker at læse. Du kan også bruge søgefunktionen i toppen af e-magasinet, hvis du ønsker at søge på et bestemt ord i en bestemt periode.

Af
FDM
FDM