Motor arkiv

Som FDM-medlem har du adgang til Motors store arkiv. Du finder arkivet i linket nedenfor, hvorefter du kan søge i og læse numre helt tilbage fra 1995.

Motors arkiv går helt tilbage til 1995
Motor

Du kan få adgang til Motor-arkivet i Motors online-udgave ved at logge ind herunder og så klikke på ikonet med 8 små rektangler ude i menuen til højre.

Få adgang til Motor-arkivet

Hvis du ikke har et login

Skriv til medlemsservice på denne formular, hvis du ikke har et login til fdm.dk. Når du har fået et login, kan du tilgå Motors arkiv.

Læs tidligere numre af Motor

For at få adgang til arkivet skal du klikke på ovenstående link, hvorefter det aktuelle nummer af Motor kommer frem.

Derefter klikker du på udgave ikonet (det består af otte rektangulære hvide felter) yderst til højre i menuen på siden, så åbnes arkivet med alle Motor tilbage til 1996. Nu kan du bladre frem til det nummer, du ønsker at læse.

Sådan søger du i Motor

Du kan også bruge søgefunktionen i menuen øverst til højre på e-magasinet, hvis du ønsker at søge på et bestemt ord i en bestemt periode. Klik på luppen og vælg "Arkiv," hvis du vil søge i ældre numre.

For at gøre søgningen mere præcis, kan du f.eks. benytte anførselstegn. Hvis du vil læse om en Ford Focus, kan du skrive: "Ford Focus". Hvis det skal være en test af Ford Focus, skriver du: "Ford Focus" & test – så dukker alle artikler op, hvor ordene indgår.

Husk at skrive bilmærkerne med korrekt brug af store og små bogstaver for at få det mest præcise søgeresultat.