Kør-selv-ferie med autotog

En tur med autotog ned igennem Tyskland giver mulighed for at få transporteret bilen samtidig med, at du og familien slapper af i togkupéen. Find links til de tyske autotog her.

Autotog på kør selv-ferien ned igennem Tyskland
Bilist

Når du rejser med autotog gennem Tyskland, bliver din bil transporteret på biltoget, mens du og din familie opholder jer i en togkupé.

Du skal beregne god tid til at få bilen kørt ombord på toget. Du bør orientere dig om kravene til bilen på autotogets hjemmeside, så du sikrer, at både højde og bredde på bilen kan være på toget.

Læs mere: Aktuel køprognose

FDM kan desværre ikke hjælpe med booking af autotog, men nedenfor finder du links til de tyske autotog.

Hamborg til Lörrach

Med autotog fra Hamborg er der adgang til det sydvestlige Tyskland. Toget kører mellem Hamborg (Altona) og Lörrach i Tyskland.

Læs mere: BTE AutoreiseZug mellem Hamborg og Lörrach

Hamborg/Düsseldorf til Wien/Innsbruck i Østrig

Med autotog fra Hamborg er der også adgang til Wien i Østrig og derfra er det let at komme videre til f.eks. Slovakiet, Tjekkiet, Ungarn, Kroatien og Slovenien. Og fra Insbruck kan du køre videre til Italien, Slovenien eller Kroatien. Du kan også tage autotoget fra Wien til Livorno i Italien. 

Læs mere: ÖBB Nightjet fra Hamborg og Düsseldorf til Wien og Innsbruck

Düsseldorf til Italien

Med autotog fra Düsseldorf er der adgang til  Livorno og Verona i Italien, som giver mulighed for at komme videre til destinationer i Nordøstitalien som eksempelvis Venedig og Midtitalien med områder som Toscana.

Læs mere: Euro-Express Autozüge fra Düsseldorf til Verona og Livorno

Køb udstyr til bilferien