Corona udskyder Classic Race Aarhus

Nordens største historiske motorløb i Aarhus er udsat til 2021. Det sker på grund af corona-situationen, meddeler arrangørerne.

Classic Race Aarhus
Bilist

2020-udgaven af Classic Race Aarhus, der skulle have været kørt 15.-17. maj, må udskydes i godt et år på grund af corona-situationen.

Det historiske motorløb i Aarhus’ gader, der med omkring 40.000 tilskuere og 1.000 frivillige medhjælpere er det største af sin art i Norden, afholdes i stedet 28.-30. maj 2021.

Undersøgte alle muligheder

I de seneste uger har arrangørerne undersøgt mulighederne for at skubbe løbet til for eksempel september 2020, men det har ikke været muligt – blandt andet fordi løbsområdet ved Mindeparken i det sydlige Aarhus også bruges til talrige andre arrangementer året rundt.

”Det er med tungt hjerte, at vi må udsætte årets løb, men der var ikke mere at gøre. Vi har i døgndrift afsøgt alle muligheder, men vi kunne ikke forsvare at afholde festivalen“, siger Classic Race Aarhus’ direktør, Poul Dalsgaard, i en pressemeddelelse.

Økonomisk øretæve

Aflysningen kommer kort efter, at FDM Jyllandsringen måtte flytte årets åbningsløb fra 18.-19. april til 2.-3. maj og Danish Masters Racing Festival 2020 fra 2.-3. maj til 30.-31. maj.

Læs også: Corona udsætter løb på FDM Jyllandsringen

Classic Race Aarhus-arrangørerne lægger ikke skjul på, at udsættelsen vil gøre meget ondt økonomisk: ”Så vi håber på opbakning fra sponsorer, samarbejdspartnere, myndigheder og enkeltpersoner“, siger Poul Dalsgaard.

Arrangørerne vil nu forsøge at kontakte alle, der har købt billet til Classic Race Aarhus 2020 på løbets egen hjemmeside.

Vild med klassiske biler?

Læs MotorClassic