Klassikere i kamp på FDM Jyllandsringen

21.-22. maj kan du atter opleve klassiske racerbiler for fuld udblæsning på FDM Jyllandsringen, når biler fra årgang 1947 og frem dyster ved Danish Masters Racing Festival.

Danish Masters på FDM Jyllandsringen
Bilist

I år får du igen chancen for at rejse tilbage i tiden med speederen i bund, når FDM Jyllandsringen i weekenden 21.-22. maj 2022 lægger asfalt til klassisk motorløb ved Danish Masters Racing Festival.

Her dyster historiske racere fra årgang 1947 til 1990 i en lang række klasser, og du kan se alt fra historiske formelracere til fortidens bildrømme som BMW 3.0 CSL, Porsche 911 og Ford Escort RS kæmpe kofanger ved kofanger på Danmarks største asfaltbane.

Køb billet til Danish Masters Racing Festival

 Youngtimere og motorcykler

Er du til de lidt yngre drømmebiler, kan du opleve dem i Youngtimer-klassen for biler fra før 1. januar 2003, og motorcykel-fans kan se frem til både historisk og moderne road racing på to hjul.

Uden for banen er det igen i år muligt at komme helt tæt på biler, teams og kørere i paddock-området og på nærmeste hold opleve den helt særlige, intense stemning, som du kun finder på en rigtig racerbane.

Rundt omkring på pladsen er der desuden rig mulighed for at stille både sult og tørst i et bredt udvalg af madboder, ligesom du kan opleve en lang række aktiviteter.

Ny VIP-lounge

Som noget nyt kan du for 1.375 kr. inklusive entrébillet købe adgang til en Danish Masters Lounge med frokostbuffet, drikkevarer ad libitum og den bedst tænkelige udsigt over start- og målområdet.

Her er klasserne ved Danish Masters Racing Festival 2022

  • Biler op til 1965
  • Biler op til 1971
  • Biler op til 1976+1980+1985+1990
  • Historiske formelracere
  • Youngtimere
  • Klassisk og moderne road racing

 

Oplev motorsport i verdensklasse

Er du bidt af motorsport? FDM Jyllandsringen er Danmarks største motorsportsbane og lægger i løbet af årets asfalt til de bedste danske motorsportsklasser. Se hele årets løbsprogram her.

Køb billet