Besøg Nordens største elbilmesse til halv pris

Få 50 procent FDM-rabat på Nordens største elbilmesse, eCarExpo, i Københavns Bella Center og oplev mange af de helt store nyheder inden for elbiler.

Publikum betragter hvid elbil med åben fordør på messen eCarExpo.
Bilist

Antallet af elbiler i Danmark er i eksplosiv vækst, og flere end 200.000 elbiler og plugin-hybrider blander sig nu med de traditionelle biler på de danske veje.

I weekenden 29.-30. oktober 2022 kan du på Nordens største elbilmesse, eCarExpo, i Københavns Bella Center opleve flere af de største nyheder inden for elbiler. 19 bilproducenter udstiller, og bl.a. Volkswagen præsenterer nyheden ID. Life, der er en forsmag på en ny ID.-model i minibilklassen.

Med den eksplosive efterspørgsel på elbiler koncentrerer de store bilproducenters nyheder og banebrydende opfindelser sig da også først og fremmest om elbilerne, ligesom flere nye elbilmærker løbende kommer til. Både de traditionelle bilproducenters elbilmodeller og de nye bilmærker inden for elbilfeltet vil kunne opleves på messen. Derudover står 58 spritnye elbiler klar til at blive prøvekørt af køreglade messedeltagere.

Som medlem af FDM kan du og din husstand komme ind på messen til halv pris. Normalprisen er 100 kr. (50 kr. for FDM-medlemmer). Børn under 15 år kommer gratis ind i selskab med en betalende voksen.
Find rabatkoden i Motor nr. 7 2022 (se side 96).

Fremtidens ladeløsninger

Det er anden gang, at eCarExpo løber af stablen i Danmark. I år med dobbelt så mange udstillere som i 2021. Messen har i flere år været en stor succes i både Göteborg og Stockholm og afholdes senere i år også i Tallinn. På eCarExpo-messen kan du bl.a. få et indblik i fremtidens ladeløsninger, lære at lade op på den mest optimale måde og blive klogere på valg af serviceaftaler og faldgruber inden for køb af brugte elbiler.  

FDM på scenen

Under programpunktet ”Er elbil det rette valg for mig” svarer FDM på bilisternes spørgsmål om elbilkørsel. Hør, hvor langt bilerne kan køre på en opladning, hvad du skal overveje i forhold til opladning, og hvad du skal være opmærksom på ved køb af en brugt elbil. Du har også mulighed for at stille spørgsmål til FDMs eksperter.
Lørdag kl. 11.00 og 13.40.
Søndag kl. 11.20 og 13.50.

Som en af hovedarrangørerne har FDM en stand på messen. Her kan du møde FDMs rådgivere og få individuel rådgivning og sparring i forhold til bilvalg. Du kan også få tilbud på FDMs prisbelønnede bilforsikring og høre om, hvordan du kan spare penge på opladning, service og meget mere gennem et medlemskab i FDM.

Du kan også høre paneldiskussioner med FDM-eksperter, hvor de vigtigste spørgsmål lige nu debatteres: Hvor langt kan bilerne køre på en opladning? Hvad skal du overveje i forbindelse med opladning? Hvornår skal du være særligt opmærksom, hvis du vælger en brugt elbil? Her vil der også være mulighed for at stille spørgsmål. 

Danmark i søgelyset

Lige nu er mere end hver femte indregistrerede bil i Danmark en elbil, hvilket gør det danske elbilmarked til et af de allerhurtigst voksende i verden. Det kinesiske elbilmærke Polestar har da også sin allerstørste markedsandel i netop Danmark, hvilket betyder, at mange andre bilproducenter har fået øjnene op for vores lille land som et oplagt sted at lancere nyheder. Se de mange spændende nyheder på elbilmarkedet under eCarExpo, og book en gratis prøvetur for at få en forsmag på livet som elbilist.  

Stort fokus på elbiler

– Ca. 70 procent af vores medlemshenvendelser handler om elbiler og plugin-hybrider. Købsrådgivning, økonomien, hverdagen med en elbil samt usikkerheden, der følger med, når man skal vælge den bedste ladeløsning, er blot nogle af de spørgsmål, vi dagligt får henvendelser om. For mange er det komplekst at gå fra fossil- til elbil, og området fylder derfor meget for vores medlemmer og dermed for os som organisation. Af samme grund er det naturligt for os at være til stede på Nordens største elbilmesse, siger Lone Otto, områdechef for FDMs tekniske rådgivning.

Giver det mening for dig at skifte til elbil nu?

Som medlem af FDM kan du altid få hjælp af eksperter, der har den nyeste viden om elbiler. FDMs tekniske rådgivning vejleder bl.a. om, hvorvidt en elbil er det rigtige ud fra netop dit kørselsbehov. Du kan også få svar på spørgsmål om ladeløsninger, forsikring og meget andet.

Kontakt rådgivningen