Sådan vælger du den rigtige køleboks

Med nye typer kølebokse kan du holde mad og drikke koldt både i bilen og uden for den. Læs om boksene her, og følg vores råd, når du skal have mad med på turen.

Køleboks på vej
Bilist

Det er hyggeligt, og der er mange penge at spare, hvis du selv tager mad med på tur. Men hvorfor nøjes med en halvlun madpakke og lunken øl? Med en god køleboks holder du maden frisk og drikkevarerne kolde.

Køletasken med fryseelementer er i dag overhalet af hårde bokse, som kan køle – og varme! – med strøm fra bilens 12 V-udtag eller 230 V-stikket derhjemme. Men nye typer er kommet til, og ud over 12/230 V kan de også bruge supplerende strømkilder. Så nu kan du også vælge:

– Det er rart, at man kan holde maden kold på stranden, i forlystelsesparken eller på picnic-turen. Eller hvis boksen efterlades i en meget varm bil, og man ikke vil risikere at dræne bilens batteri, siger Flemming Søndergaard, e-commerce manager hos FDMshop.dk.

Han minder om, at flere faktorer påvirker, hvor længe batterierne kan drive køleboksene. F.eks. udenomstemperaturen, hvor meget boksen skal køle, og varernes egen temperatur. Så følg hans råd i tipboksen herunder, så får du kolde forfriskninger på turen.

Har du brug for en køleboks eller andet biludstyr?

I FDMshop.dk finder du altid et stort udvalg af gode produkter til bilen  også kølebokse. FDMshop.dk er naturligvis åben for alle, men husk, at du som medlem af FDM handler med rabat på udvalgte varer.

Besøg FDMshop.dk